Wilt u een customized sneakerlijn opzetten?

Bij het lanceren van een schoenenlijn is het essentieel om de huidige trends in de gaten te houden, misschien zelfs wel te voorspellen, en daarop in te spelen. Een grote trend die wij de afgelopen jaren zien, en nog steeds ontzettend populair is, is het opzetten van een customized sneakerlijn! Het hebben van unieke sneakers is al sinds het begin van de populaire schoensoort geen geheim. Dankzij de optie om sneakers te kunnen customizen wordt dit geheel naar een nieuw level getild. We vertellen je hier meer over dit populaire fenomeen.

Beantwoord de wens van de consument

Een high-end customized sneakerlijn geeft de consument dus de mogelijkheid om rond te lopen met sneakers waarvan er echt maar één paar bestaan. Het idee: ontwerp en produceer samen met Van den Breekel een sneaker waarvan de basis hetzelfde is. Of je nu voor een stoer, grof, stijlvol of juist klassiek sneakermodel wil gaan: het is geen probleem. Aan de hand van de doelgroep van de sneakerlijn kunnen we hier een perfect aansluitende sneaker voor ontwerpen. De klanten kunnen deze schoenen compleet laten customizen. Met speciale schoenenverf kunt u uw creativiteit kwijt in uw unieke project en zorgt u dat uw klanten precies de sneaker krijgen die zij voor zich zagen.

Geef vorm aan uw persoonlijke project

Er zijn verschillende manieren om klanten te voorzien van deze service. Laat ze zelf online tekeningen maken, laat ze kiezen uit diverse designs, geef zelf opties waarbij er gekozen kan worden uit diverse kleuren of verras klanten met eigen ontwerpen. Het is mogelijk om helemaal zelf invulling te geven aan wat u uw klanten wil bieden en op welke manier u in wil spelen op deze trend. De vraag van geïnteresseerden neemt toe, wat het een mooie tijd maakt om hier iets mee te doen.

Wij ontfermen ons graag over het ontwerpen en creëren van prototypes en een sample pakket en kunnen natuurlijk ook de gehele productie voor u uitvoeren. Door nauw en persoonlijk samen te werken met onze klanten zorgen wij dat er een prachtig eindproduct opgezet wordt, geheel aansluitend op de visie en de wens van de klant.

Van den Breekel ontwerpt jouw customized sneakerlijn

Bent u op zoek naar een betrouwbare schoenproducent met echte kennis en expertise? Van den Breekel heeft een geperfectioneerde werkwijze en een open en persoonlijke communicatie die de samenwerking prettig doet laten verlopen. Dit samen met het werken met de beste materialen van uitstekende kwaliteit zorgen elke keer weer voor prachtige schoenenlijnen waar we trots op kunnen zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. We horen graag meer over uw creatieve plannen!