Wij ontwikkelen sneakers met de laatste technologie!

De wereld van sneakerproductie beweegt erg snel. De laatste technologieën worden al snel voorbij gerend door nieuwe technieken en trends waardoor het essentieel is om bij te blijven en mee te bewegen met de stroming. Wanneer een vooraanstaand sneakermerk een nieuwe technologie op de markt brengt, is dit vaak meteen een groot succes. Nieuwe technieken hebben niet alleen invloed op het comfort van de sneakers, maar doen ook veel voor het imago en het ontwerp van de schoen. De consument kiest bewust en blijft niet achter. Blijven onderzoeken zorgt voor innovatie en dus vooruitgang in de sneakerindustrie. Wilt u graag een sneakerlijn produceren waarmee u koploper bent in de nieuwste technologieën? Dat kan met Van den Breekel als ontwerper en productiepartner.

Met sneakers kunnen we niet stil staan

Veel trends qua innovatie rondom sneakers komen uit de sportwereld. Hier is constante verbetering van comfort en de pasvorm nodig om het beste uit de mens te halen tijdens het uitoefenen van de sport. Hoewel de meeste trends hier beginnen, waaien ze al snel over naar de modewereld. Wij zien steeds meer en meer sneakers met geavanceerde technologieën zoals veersystemen, schokdempers of airbags. Daarnaast ontwikkelen steeds meer producenten nieuwe technologieën om milieuvriendelijkere sneakers te ontwikkelen. Niet alleen qua comfort gaan we vooruit: er wordt ook beter nagedacht over de ecologische voetafdruk die we achterlaten.

Uw partner in het creëren van sneakers

Doordat wij ons blijven ontwikkelen én onderzoek blijven doen naar de nieuwste technologieën, kunt u bij ons terecht voor het ontwerpen en produceren van uw eigen innovatieve sneakerlijn. Of u zich nu wil focussen op de duurzaamheid, het comfort, de perfecte pasvorm of het design van de sneaker: we kunnen samen een prachtige sneakerlijn opzetten met de laatste technologieën. Bespreek uw wensen met ons zodat wij onze creativiteit en kennis los kunnen laten op het ontwikkelen van een indrukwekkend concept. In dit proces staat uw visie centraal en zorgen we ervoor dat uw idee duidelijk op papier komt; en uiteindelijk natuurlijk in de winkel!

Samen denken we na over de toekomst

Bent u benieuwd naar onze ideeën of zou u graag uw visie met ons willen delen? Dan gaan we graag met u rond de tafel! Bij Van den Breekel worden we enthousiast van het ontwikkelen van vooraanstaande sneakermodellen en helpen u dan ook graag met het ontwerpen van de perfecte sneakerlijn. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden of een vrijblijvende kennismaking gerust contact met ons op. Wij zijn uw partner in het ontwikkelen van sneakers met de laatste technologieën.