Wie kan er schoenen ontwerpen in Nederland?

Wij zetten ons in voor de ontwikkeling van originele en vooruitstrevende schoenconcepten. We worden enthousiast van creatieve verzoeken en werken deze van begin tot eind in de puntjes uit. Het begin van een schoenenlijn is het ontwerp. De eerste schets groeit uit tot een ware bouw instructie voor het prototype en de uiteindelijke samples. Met deze samples kunt u de schoenenlijn laten produceren. Dus stel: u heeft een goed idee, maar niet de kennis of ervaring om dit uit te werken tot een feilloos ontwerp. Dan kunt u terecht bij Van den Breekel.

Sinds 2003 ontwerpen wij de mooiste schoenen

Ons familiebedrijf is al jaren werkzaam in de leder- en schoenindustrie. Wij hebben al voor menig klanten de mooiste ideeën vertaald op papier. Wij horen niet alleen aan wat er wordt gezegd, we denken graag actief mee met de klant. We nemen de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van schoenen mee in het ontwerp. Doordat wij niet alleen actief zijn als schoenontwerper maar ook als producent, weten wij goed wat werkt, en wat niet. Natuurlijk nemen we de wensen van de klant als leidraad van het ontwerp. We overleggen uitgebreid over de functie, de materialen, de kleuren, de patronen en de leest van de schoen. Aan de hand van het complete beeld beginnen we met vormgeven.

Passie en ambacht

Bij het ontwerpen van een schoenenlijn is vooruitdenken noodzakelijk. Er moeten nu al keuzes gemaakt worden over de soort materialen die er gebruikt worden, de uiteindelijke prijs van de schoenen en of er rekening gehouden wordt met de duurzaamheid van de schoenen. Deze vragen hebben veel invloed op het uiteindelijke eindresultaat. Elk materiaal werkt, kost en voelt anders. We kijken verder dan alleen de vormgeving, zodat we bij het maken van het prototype niet voor verrassingen komen te staan.

Een sterk ontwerp voor een mooie schoenenlijn

Of de klant nu al zelf een compleet beeld voor ogen heeft of nog niet, dat maakt niet uit. Doordat wij actief meedenken weten we zeker dat de wensen en verwachtingen uiteindelijk duidelijk op papier komen te staan. In elke fase is er een terugkoppeling naar de klant zodat we kunnen overleggen over de voortgang. Is het wat u in gedachte had? Sluit dit aan bij de boodschap van de schoenenlijn en uw onderneming? Ook al zetten wij het op papier, ontwerpen doen we samen.

Ontwerp samen met ons een stijlvolle schoenenlijn

Wilt u graag de eerste stap zetten in de richting van uw exclusieve schoenenlijn? Van den Breekel begeleidt u graag naar een prachtig eindresultaat. Wij staan voor de productie van eerlijke en innovatieve schoenconcepten en ontwerpen en produceren een vernieuwende collectie op basis van uw wensen. Heeft u vragen over de mogelijkheden en bent u benieuwd naar wat we precies voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u elke werkdag graag te woord.