Waterdichte schoenenlijn: onmisbaar in de herfst

Nu het herfst is merken we dat we steeds vaker worden verrast met een spontane regenbui. Sommige van onze schoenen kunnen we dan ook beter in de kast laten staan. Want: doorweekte voeten? Liever niet. Waterdichte schoenen zijn dan ook onmisbaar in ieders najaarscollectie. Hierbij hoeft u natuurlijk niet meteen aan regenlaarzen te denken. Van den Breekel ontwerpt en produceert waterdichte sneakers, laarsjes of zelfs snowboots zodat praktische schoenen ook modieus kunnen zijn. Bent u geïnteresseerd in het opzetten van een waterdichte schoenenlijn?

De juiste kennis voor het mooiste resultaat

Waterdichte schoenen produceren vergt de nodige kennis en ervaring. Het is essentieel om de juiste materialen te kiezen, de schoen op de goede manier te stikken of lijmen en produceren. Elke soort schoen vraagt om een andere techniek en werkwijze om deze zo waterdicht mogelijk te maken én te houden. Zo krijgt de consument een stijlvolle en waterdichte schoen waar ze langdurig plezier van hebben. Bij Van den Breekel, zitten schoenen al generaties lang in de familie. Hierdoor weten wij precies wat er bij het opzetten van een waterdichte schoenenlijn komt kijken.

Niet alleen praktisch, maar ook modieus

Heeft u een visie die u graag zou willen uitwerken op papier? Wij denken graag met u mee. In deze tijd van het jaar is er ontzettend veel vraag naar praktische, warme en waterdichte schoenen die er ook nog eens écht leuk uit zien. U bent bij ons hartstikke welkom om uw idee te laten horen. U kunt bij ons voor heel het proces terecht: vanaf de tekentafel tot aan de productie. Wij ontwerpen een complete schoenenlijn aan de hand van al uw wensen, zorgen voor prototypes en een net sample pakket, keuren alle gebruikte materialen secuur en laten de schoenenlijn produceren door onze duurzame en betrouwbare partners in Europa.

Wij denken met u mee

Bij Van den Breekel worden we enthousiast van grote en kleine projecten. U kunt bij ons voor elke uitdaging terecht. We kijken ook graag naar nieuwe mogelijkheden in het produceren van schoenen met duurzame, ecologische of zelfs gerecyclede materialen: want hier kan een waterdichte schoen ook van gemaakt zijn! Bespreek uw persoonlijke wensen met ons zodat wij kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Uw schoenenlijn opzetten met Van den Breekel

Wilt u graag een waterdichte schoenenlijn opzetten? Kies dan voor een partij die de tijd heeft om met u mee te denken en u te begeleiden in heel het proces. Van den Breekel zet zich graag in voor mooie projecten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, we vertellen graag meer over wat we samen zouden kunnen bereiken. Misschien wel een waterdichte schoenenlijn!