Veiligheidsschoenen van hoge kwaliteit? Wij produceren ze!

Zoekt u een betrouwbare producent voor het realiseren van uw veiligheidsschoenenlijn? Bij Van den Breekel beschikken we over de juiste kennis en ervaring om dit voor u uit handen te nemen. Wij ontwikkelen met plezier veiligheids- en werkschoenen die niet alleen volledig veilig zijn, maar er ook nog eens vlot en leuk uitzien. Veiligheidsschoenen hebben over het algemeen het imago dat ze er ouderwets en stoffig uitzien. Wij zijn van mening dat dat helemaal niet het geval hoeft te zijn. Creëer daarom samen met Van den Breekel veiligheidsschoenen die gezien mogen worden!

Veilig en netjes aan het werk

Ook tijdens het werken vinden we het belangrijk om er goed en verzorgd bij te lopen. Mensen die beroepen uitoefenen waarbij het nodig is om veiligheidsschoenen te dragen komen ook veel in contact met klanten en werken vaak op verschillende locaties. De werkkleding is dan het visitekaartje voor het bedrijf waar ze werkzaam zijn. Dat begrijpen wij als geen ander! Daarom denken wij graag met u mee. Aan de hand van uw visie voor de schoenenlijn gaan wij graag de uitdaging aan om leuke en moderne veiligheidsschoenen voor u te creëren. Na het ontwerpen maken wij hier fraaie prototypes van zodat u, samen met ons, over kunt gaan tot productie.

Een schoenenlijn die aan alle eisen voldoet

Ook de essentie van de werkschoenen laten wij uiteraard niet achterwege. Er worden niet voor niets hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van de schoenen: ze krijgen eenmaal ook veel te verduren tijdens een gemiddelde werkdag. Het is van belang om de juiste constructie en materialen te gebruiken om een langdurig veilige schoen als eindresultaat te krijgen. Afhankelijk van het beroep worden er eisen aan de schoen gesteld, wij zorgen ervoor dat ze daar aan voldoen. Er wordt aan de hand van de eisen bepaald welke materialen er gebruikt moeten worden zodat de certificering rond komt. Onze expertise zorgt ervoor dat wij te allen tijde elke werkschoen aan de eisen laten voldoen.

Veiligheidsschoenen produceren waarmee u voor de dag kunt komen?

Zou u graag een schoenenlijn op willen zetten waardoor harde werkers niet alleen veilig maar ook leuk op het werk aan kunnen komen? Bij Van den Breekel denken we actief met je mee. We zijn gespecialiseerd in het maken van werkschoenen en maken onze eigen schoenleesten voor de perfecte pasvorm. Maak een afspraak zodat we uw plannen uitgebreid kunnen bespreken of neem gerust contact als u benieuwd bent naar de diverse mogelijkheden.