Van den Breekel Schoenen lanceert uw schoenencollectie

Bij Van den Breekel Schoenen vinden we de zorgvuldige productie van schoenen erg belangrijk. Daarom ontwikkelen we voor elk seizoen nieuwe duurzame schoenencollectie in opdracht van onze klanten. In geheel eigen stijl en met een passend ontwerp voor iedere voet, presenteren wij een eigenzinnige lijn op maat. Alle schoenen uit deze collecties zijn duurzaam geproduceerd, bijvoorbeeld door de gebruikte materialen heel zorgvuldig te kiezen.

Seizoenscollectie lanceren

Omdat het belangrijk is om ieder seizoen een nieuwe schoenencollectie te presenteren aan uw klanten, bieden we u de mogelijkheid om samen met ons een collectie te lanceren. Door te kiezen voor een collectie op maat, voldoen de schoenen aan uw behoeften en bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit. Van den Breekel Schoenen biedt u een service die een grote schoenenfabrikant vaak niet kan bieden: een gegarandeerd duurzaam productieproces, in combinatie met een gebruiksvriendelijk en stijlvol ontwerp.

Origineel ontwerp

Uw nieuwe schoenencollectie begint altijd met een idee. Dit idee kan heel breed zijn. Zo heeft u misschien al vroeg een goed beeld van hoe de schoen eruit moet zien, en wie deze moet kunnen dragen. De ervaren ontwerpers bij Van den Breekel Schoenen schuiven met dat beeld in het achterhoofd aan achter de tekentafel. Daar werken ze samen met u aan een origineel concept, zoals u dat bedacht heeft. Originaliteit gaat voor ons dan niet enkel om een uniek ontwerp met stijl: een schoenencollectie kan ook op maat gemaakt zijn voor hardlopers of gebruikers met ziekten als diabetes.

Eigentijds

Samen met ons professionele team worden vervolgens de juiste materialen en vormen gekozen. Op basis van onze kennis stellen we nieuwe leestvormen, kleuren en duurzame materialen voor. Daarbij houden we altijd rekening met de laatste trends, zodat u zoveel mogelijk aandacht trekt met de nieuwe collectie. De eigentijdsheid van de schoen garanderen we door regelmatig beurzen te bezoeken of bij onze fabrikanten te vragen naar vernieuwende productietechnologieën. Zo rolt uiteindelijk een unieke, passende en duurzame schoenencollectie van de lopende band. Klaar om te worden verkocht aan uw klanten.

Unieke collectie

Door u bij iedere stap van het maakproces te betrekken, creëren we een schoenencollectie die bij u en uw klanten past. Zo brengt u een collectie op de markt die uniek is en bijdraagt aan een betere wereld. Met extra aandacht voor duurzaamheid en het gebruiksgemak van uw klanten, presenteren we ieder seizoen vol trots een nieuwe collectie. Samen met u. Wilt u ook uw creatieve ideeën met ons delen. Kom dan snel in contact met onze ontwerpers, en denk mee over de perfecte schoen!