Uw eigen kledinglijn combineren met een bijpassende schoenencollectie?

Heeft u een eigen kledinglijn en zou u die graag combineren met een bijpassende schoenencollectie? Dan is het essentieel dat u een partner in de arm neemt die heel het proces kan overnemen. Bij Van den Breekel denken we actief mee met onze klanten en is er ruimte voor creativiteit en innovativiteit. Uw kledinglijn is zorgvuldig tot stand gekomen en ontstaan uit een inspirerend concept: wij zorgen voor een schoenenlijn die hier perfect op aansluit. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Alles begint bij de mooiste ontwerpen

Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het ontwerpen van de mooiste schoenencollecties. Geheel aan de hand van uw wensen zorgen wij voor uiteenlopende designs met de perfecte pasvorm. Na een uitgebreid gesprek waarin we uw visie nauwkeurig bespreken gaan we rond de tekentafel om de schoenencollectie op papier te krijgen. Vanaf het eerste ontwerp ontfermen wij ons uiteraard ook over de prototypes, het samplepakket en de uiteindelijke productie van de schoenencollectie. Wij hebben verschillende partners in heel Europa waar we nauw mee samenwerken, die uw schoenencollectie met uitstekende kwaliteit kunnen produceren. Bij ons kunt u terecht voor het gehele proces tot aan de uiteindelijke oplevering van de schoenencollectie. Zo bent u verzekerd van nauw contact met één partner die alles voor u regelt.

De veelzijdigheid van Van den Breekel

Welke kant u ook op wilt met uw schoenencollectie, bij Van den Breekel kunt u uw wensen bespreken. Onze specialiteit in schoenen is erg divers, zodat u eindeloos veel kanten op kunt. Wilt u graag een collectie lanceren van sportschoenen, wandelschoenen, chique herenschoenen, luchtige zomerschoenen, luxe pumps, comfortschoenen of sneakers? Welke wensen u ook heeft, wij zijn graag uw partner in het lanceren van uw schoenencollectie. De schoenleesten maken wij overigens zelf handmatig voor de optimale pasvorm voor elke schoen. Zo blijven uw klanten terugkomen voor prachtige schoenen, die ook nog eens heerlijk lopen.

Uw schoenencollectie een stukje groener?

Niet alleen qua design en pasvorm kunt u alle kanten op. Bij Van den Breekel blijven we onszelf ontwikkelen en houden we ons continue bezig met de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Wij gaan graag te werk met duurzame materialen en productiemethoden om de wereld van morgen een stukje beter te maken. Ook met deze kernwaarden kunt u bij ons terecht. Wij produceren schoenen met duurzame, ecologische en zelfs gerecyclede materialen van hoge kwaliteit waar uw klanten op kunnen vertrouwen. Informeer gerust bij ons om de vooruitstrevende opties te bespreken.

Maak uw kledinglijn compleet met een bijpassende schoenencollectie

Wat voor kledinglijn u ook heeft opgezet, wij maken deze graag compleet met een fantastische schoenenlijn. Wij vertellen u graag meer over de uiteenlopende mogelijkheden voor het ontwerpen en produceren van een bijpassende schoenencollectie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak en laat Van den Breekel meedenken over de toekomst van uw schoenencollectie!