Specialist in comfortschoenen

Bij Van den Breekel zorgen we ervoor dat we uw wensen altijd kunnen waarmaken. Onze kennis en ervaring in het vak geeft ons de mogelijkheid om verder te kijken dan alleen de vormgeving van een schoenenlijn. Door het zelf maken van speciale leesten, het ontwerpen en produceren van anatomische voetbedden en het gebruiken van exclusieve materialen, ontwikkelen wij comfortschoenen van hoge kwaliteit. We hebben recentelijk een comfortschoenen concept neergezet voor een van onze klanten, daar vertellen we u hier meer over.

Voor wie ontwerpen we comfortschoenen?

Het ontwikkelen van comfortschoenen gaat anders in zijn werk ten opzichte van ‘alledaagse’ schoenen. Eigenlijk is het een vak op zich, waar meer bij komt kijken. Dit komt doordat er veel meer rekening gehouden moet worden met materiaalgebruik, ondersteuning, gewicht en flexibiliteit. Comfortschoenen zijn van oorsprong bedoeld voor voeten die net niet in de leest van een confectieschoen passen. Niet passende schoenen zorgen voor voetpijn aan het einde van de dag en kunnen uiteindelijk zelfs zorgen voor langdurig opstapelende klachten. Comfortschoenen zijn ontworpen om deze problemen uit de weg te gaan en te zorgen dat iedereen kan genieten van een goed uitgedacht voetbed waar je voeten écht iets aan hebben.

Naast iedereen die langdurig comfortabel op pad wil, bieden comfortschoenen onder andere een uitkomst voor:

  • Diabetespatiënten
  • Reumapatiënten
  • Patiënten met rugklachten

Comfortschoenen van nu

Om comfortschoenen te creëren die perfect hun werk doen en er ook nog eens modieus uitzien, werken wij samen met leveranciers waarmee wij exclusieve materialen ontwikkelen. Hierin vormen de wensen van de klant uiteraard de leidraad. Misschien denkt u aan oubollige schoenen met een onesthetisch uiterlijk als u een comfortschoen voor u ziet. Dit is echter onterecht. Comfortschoenen gieten wij in diverse uitvoeren waar het design een belangrijke rol speelt. Hierbij kunt u denken aan moderne sneakers, nette veterschoenen of kleurrijke zomerschoenen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die comfortschoenen nodig heeft, of zou willen proberen, de keuze heeft uit verschillende schoenen met een vooruitstrevend en stijlvol design naar keuze.

Ongekend comfort dankzij een slim ontwerp

Comfortschoenen zijn zoals gezegd qua samenstelling verschillend ten opzichte van confectieschoenen dankzij de speciale aandacht voor materiaalgebruik, ondersteuning, gewicht en flexibiliteit. In comfortschoenen wordt rekening gehouden met:

  • Een speciale loopzool met een uitstekende schokdemping en afwikkeling;
  • Een uitneembare binnenzool voor de mogelijkheid om podotherapeutische zolen in de schoenen te plaatsen;
  • Meerdere breedtematen, van extra smal tot extra breed;
  • Materialen welke licht van gewicht zijn;
  • Flexibele, goed ademende en ondersteunende materialen.

Wilt u comfortschoenen laten ontwikkelen?
Comfort zit in ons DNA, we laten onze kennis dan ook graag los op het creëren van uw nieuwe comfortschoenen concept. Zou u graag een comfortschoen, of schoenenlijn, op willen laten ontwikkelen en wilt u verzekerd zijn van het juiste ontwerp, zowel aan de binnen- en buitenkant? Wij helpen u graag mee verder. We zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar voor al uw vragen, neem gerust contact met ons op. Het realiseren van betrouwbare comfortschoenen kunt u met een gerust hart aan Van den Breekel overlaten.