Schoenontwerper

Bent u op zoek naar een unieke schoenontwerper voor een nieuw concept voor uw schoenenlijn? Van den Breekel Schoenen is een familiebedrijf dat al jaren werkzaam is in de leder- en schoenindustrie. Wij staan voor originele concepten en ontwikkelen en produceren de meest uiteenlopende schoenenlijnen voor diverse doelgroepen. Hierbij kunnen we ook vernieuwende schoenontwerpen aanleveren. Zou u een schoenenlijn willen laten ontwerpen, ontwikkelen en/of produceren? Wij ontfermen ons graag over uw project.

Originele schoenen

De missie van Van den Breekel is al sinds het bestaan van het bedrijf om originele concepten voor schoenenlijnen op de markt te zetten en om telkens weer nieuwe innovatieve schoenencollectie te ontwikkelen. We creëren hierbij als een schoenontwerper het design vanaf nul en doorlopen het hele proces van schetsen en voorstellen tot het maken van technische concepten. Vervolgens gaan we aan de slag met het productieproces van de schoenenlijn. Hierbij zijn we altijd vernieuwend en creëren we nieuwe concepten met duurzame materialen. Zo ontwerpen we ook schoenen gericht op duurzaamheid en kijken we zelfs naar designs voor ecologische en gerecyclede schoenen. Bij iedere opdracht zorgen wij voor een uniek design.

Schoenontwerper

Trends en ontwikkelingen

Bij ieder project worden eerst uiteraard alle wensen met u besproken. Op basis van wat u aan uw doelgroep wilt aanbieden kunnen wij beginnen met het creëren van een exclusieve collectie. Vervolgens gaan we naar de tekentafel. Hierbij houden we altijd rekening met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van schoenen. Om continu op de hoogte te blijven bezoeken we regelmatig beurzen en houden we contact met onze leveranciers voor inspiratie, maar ook voor innovatieve materialen en de nieuwste productietechnologieën. Vanuit deze basis stellen we nieuwe leestvormen, materialen en kleuren voor en kunnen we u het ontwerp voor een unieke schoenencollectie aanbieden, waarna we de productie van de schoenen in gang kunnen zetten.

Ervaring en passie

Het ontwerpen en maken van schoenenlijnen is een ambacht dat veel kennis van zaken vraagt. Van den Breekel Schoenen is ontstaan uit een echte familiepassie voor schoenen die zich al sinds 1977 bezighouden met werkzaamheden in de leder- en schoenindustrie. Sinds 2003 is dat in de vorm van ons bedrijf dat iedere dag bezig is met het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van dames-, heren- en kinderschoenencollecties. In combinatie met de ervaring die is opgedaan bij verschillende schoenenbedrijven kunt u nu niet alleen het ontwerp maar ook de complete productie van de schoenenlijnen bij ons neerleggen. De passie van de schoenontwerper is echter nooit verdwenen en we ontwikkelen samen met onze klanten de meest originele collecties, van ballerina tot comfortschoen tot sneaker.

Exclusieve schoenontwerper en producent nodig?

Wilt u graag een exclusieve schoenenlijn laten ontwerpen op basis van de laatste trends en ontwikkelingen? Dan schakelt u de hulp in van Van den Breekel Schoenen. Wij staan voor de productie van eerlijke en innovatieve schoenconcepten en ontwerpen en produceren een vernieuwende collectie op basis van uw wensen. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.