Schoenontwerper

Op zoek naar een inspirerende nieuwe visie voor een schoenenlijn voor uw bedrijf of start-up? Bij Van den Breekel, een warm familiebedrijf met een rijke geschiedenis in de leder- en schoenindustrie, zijn we gepassioneerd door originele concepten en zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van diverse schoenenlijnen voor verschillende doelgroepen. Of u nu op zoek bent naar een uniek nieuw ontwerp of een volledig nieuwe schoenencollectie, wij staan met plezier voor u klaar. Laat ons als uw nieuwe schoenontwerper uw ideeën omzetten in prachtige schoenenlijnen voor uw onderneming!

Originele schoenen

Vanaf het begin van onze onderneming is het creëren van unieke schoenenlijnen voor bedrijven en start-ups onze missie geweest. Wij zijn meer dan alleen een schoenontwerper; we zijn de creatieve geesten achter elk concept, vanaf het allereerste ontwerp tot aan de gerealiseerde schoenencollectie. Met toewijding en passie schetsen we ideeën, stellen we voorstellen op en brengen we technische concepten tot leven.

Maar daar stopt het niet. We gaan verder naar het productieproces, waarbij we altijd richten op vernieuwing en duurzaamheid. We omarmen nieuwe materialen en technieken, ontwerpen schoenen die niet alleen mooi zijn, maar ook een statement maken op het gebied van duurzaamheid. Van ecologische tot gerecyclede schoenen, we denken groen en ontwerpen met toekomstige generaties in gedachten.

Bij elke opdracht ontwikkelen we een uniek design dat de identiteit van onze klanten weerspiegelt. Klaar om een stap in de wereld van unieke schoenontwerpen te zetten? Dan zijn wij er klaar voor om uw visie tot leven te brengen!

Schoenontwerper

Trends en ontwikkelingen

Voor ons als schoenontwerper begint het proces bij het in kaart brengen van de wensen en visie van uw onderneming. Van het schetsen van concepten tot het verfijnen van gedetailleerde ontwerpen en het ontwikkelen van schoenleesten, wij bieden creatieve en functionele oplossingen die perfect aansluiten op uw specifieke eisen en de status van de schoenenmarkt.

In de ontwikkelingsfase gaan we aan de slag met het realiseren van uw ontwerp. We leggen de focus op het ontwikkelen van essentiële elementen zoals schoenleesten, loopzoolmallen, stansmessen en andere technische componenten. Dankzij ons uitgebreide netwerk van producenten en leveranciers hebben we toegang tot hoogwaardige materialen, en zelfs tot exclusieve materialen die perfect aansluiten op uw visie. Dankzij onze voortdurende innovatie en verbetering, creëren wij unieke en stijlvolle schoenenlijnen die zich moeiteloos onderscheiden in de markt!

 

Ervaring en passie

Het ontwerpen en maken van schoenenlijnen is een ambacht dat om veel expertise vraagt. Van den Breekel Schoenen is ontstaan uit een echte familiepassie voor schoenen die zich al sinds 1977 bezighouden met werkzaamheden in de leder- en schoenindustrie. Sinds 2003 is dat in de vorm van ons bedrijf dat iedere dag bezig is met het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van dames-, heren- en kinderschoenencollecties voor diverse ondernemingen en start-ups. In combinatie met de ervaring die is opgedaan bij verschillende schoenenbedrijven kunt u nu niet alleen het ontwerp maar ook de complete productie van de schoenenlijnen bij ons neerleggen. De passie van de schoenontwerper is echter nooit verdwenen en we ontwikkelen samen met onze klanten de meest originele collecties, van ballerina tot comfortschoen tot sneaker.

Exclusieve schoenontwerper en producent nodig?

Wilt u graag een exclusieve schoenenlijn voor uw onderneming of start-up laten ontwerpen op basis van de laatste trends en ontwikkelingen? Wij staan voor de productie van eerlijke en innovatieve schoenconcepten en ontwerpen en produceren een vernieuwende collectie op basis van uw wensen. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u!