Schoenontwerp en ontwikkeling

Om uw klanten de beste schoenen te bieden, zou u ze natuurlijk het liefst zelf ontwikkelen. Helaas is dat bij veel schoenfabrikanten niet mogelijk omdat ze vaak alleen hun eigen designs aanbieden. Bij Van den Breekel Schoenen ontwikkelen we het design juist samen met u. Geen optie is ons daarbij te gek: van de meest hippe tot duurzame schoenen. Van den Breekel ontwikkelt de schoen die voldoet aan al uw wensen.

Ideale schoenen

Na uitgebreide brainstormsessies gaan onze ontwerpers met uw ideale schoen aan de slag. Zij schetsen een uniek en origineel concept uit dat aansluit bij de wensen van uw klanten. Op ieder moment in het proces heeft u de mogelijkheid om nieuwe ideeën of andere aanvullingen met ons te delen. We ontwikkelen een compleet nieuwe schoen welke aansluit op uw concept. Onze designers hebben kennis van de nieuwste trends, materialen en kennis van de markt welke zij combineren om samen met u tot een origineel vernieuwend schoenontwerp te komen.

Eindeloze ontwerpmogelijkheden

De opties die u tijdens het ontwerpproces worden geboden zijn bijna eindeloos. Zo is het zelfs mogelijk om de vormen van de schoen aan te passen. Hierbij kunt u denken aan de vorm van de leest of zool, zodat het ontwerp aansluit bij de wensen van iedere klant. Zo kunt u rekenen op schoenen die comfortabel en waardevol zijn voor uw klant. Ook de duurzaamheid van de schoen staat bij Van den Breekel centraal. Dit bereiken we door te werken met milieuvriendelijke en recyclebare materialen. Ook hierin is uw visie belangrijk. Met onze schoenen kunt u verschillende boodschappen vertellen. Met eigentijdse ideeën over duurzaamheid, comfort en mode staat u als merk midden in de samenleving.

Ontwikkelen van uw exclusieve schoen

Zodra het werk aan de tekentafel afgerond is, worden uw schoenmodellen met zorg ontwikkeld. Als familiebedrijf heeft Van den Breekel jarenlange ervaring met het ontwikkelen en produceren van exclusieve schoenencollecties. Samen met onze fabrikanten ontwikkelen we de productiemethodes door, zodat deze altijd passen bij uw product. Tijdens dit proces houden we u van alle stadia op de hoogte. Zo wordt het eindresultaat enkel een positieve verrassing. Daarnaast laten we u graag zien op wat voor unieke manieren we uw zelf samengestelde schoenen ontwikkelen. Wij kunnen dat bijvoorbeeld doen op een duurzame manier en met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.

Klaar voor de toekomst

Wilt u ook van begin tot eind betrokken worden bij het ontwerp- en productieproces van uw eigen schoenenlijn? Dan is Van den Breekel Schoenen de perfecte partner voor u! Met vernieuwende ideeën over het ontwerpen en ontwikkelen van hippe en duurzame schoenen, creëren we samen met u schoenen die klaar zijn voor de toekomst. Neem snel contact met ons op voor meer informatie over de vele mogelijkheden!