Schoenleesten laten maken

De schoenleest is een van de meest belangrijke onderdelen van de schoen. Zonder leest zit er geen vorm en pasvorm in uw schoen. Daarom kunt u bij Van den Breekel Schoenen schoenleesten laten maken die precies passen bij de schoenenlijn die u wilt aanbieden. Of u nou wilt uitblinken met comfortschoenen, sportieve modellen, pumps of een bergwandelschoen; onze leestenmakers weten de perfecte leest te creëren.

De juiste schoenleest ontwikkelen

Wanneer u een nieuwe schoenenlijn op de markt wilt brengen, gaan er natuurlijk allemaal ideeën door uw hoofd heen. U weet precies hoe de schoen eruit moet komen te zien, wat voor soort model het moet worden en wat deze moet uitstralen. Alleen: het maken van de juiste leest blijkt erg lastig te zijn. Fabrikanten werken vaak met standaard confectieleesten waarbij de uitstraling en de pasvorm niet is afgestemd op uw concept. Bij ieder type schoen past weer een andere leest, waardoor het niet makkelijk is deze juist te ontwikkelen. Daarom is het verstandig om samen met een ervaren leestenmaker de perfecte leest te ontwikkelen voor uw schoenidee. De vakmensen bij Van den Breekel nemen u niet alleen werk uit handen; ze voorzien u ook van de beste schoenleest.

Unieke leestontwerp

Door onze ruime ervaring weten we precies wat voor leest past bij uw schoenidee. Wij kunnen adviseren en creëren. Een schoen kan er natuurlijk mooi uit zien, maar het loopt niet altijd comfortabel. Het scheelt u veel hoofdbrekens en gemaakte kosten als u de juiste leest ontwikkelt. Van den Breekel Schoenen is een specialist in het maken van unieke goed passende leestenontwerpen. Een uniek schoenidee vraagt om extra aandacht aan uitstraling en pasvorm. De schoenleest is hierbij essentieel.

Hip en comfortabel

Wij maken de juiste pasvorm bij elke schoen. Met een team van ervaren ontwerpers ontwikkelen we vele unieke concepten die hip én comfortabel zijn. Ze beginnen vanaf stap één met het ontwerpen van de juiste leest, dit is de basis van elke schoen. Dat gaat verder dan het maken van de juiste vorm, want ook de pasvorm dient te worden gewaarborgd. De materialen die worden gebruikt zijn minstens zo belangrijk, aangezien dit een grote invloed kan hebben op de uitstraling en het comfort van de schoen. Wij adviseren en inspireren u volgens de nieuwste trends. Zowel op het gebied van uitstraling, pasvorm en duurzaamheid. En u kunt daar samen met ons over meedenken!

Passende leest

Wilt u ook een uniek schoenconcept op de markt brengen, met een leest die precies past? Neem dan contact op met de ervaren schoenmakers van Van den Breekel Schoenen! Ons team van ontwerpers denkt samen met u over de beste concepten voor uw nieuwe schoenenlijn, welke door ons professioneel worden ontwikkeld. We hopen snel samen met u een vooruitstrevende en unieke schoen te mogen ontwikkelen!