Schoenleest

Wij ontwikkelen onze eigen schoenleesten voor ondernemingen en start-ups. Wilt u verzekerd zijn van de juiste schoenleest voor uw nieuwe schoenencollectie? Voor elk uniek ontwerp voor schoenenlijnen, ontwikkelen wij onze eigen schoenleesten. Zo krijgt uw schoenencollectie altijd de perfecte pasvorm. Deze schoenleesten worden aan de hand van uw visie voor de nieuwe schoenenlijn gerealiseerd.

Schoenleest advies

De juiste schoenleest is absoluut cruciaal bij het maken van een succesvolle schoenenlijn en verdient dan ook onze volledige aandacht. Zelfs als u een prachtige schoenenlijn ontwerpt, zal deze niet met plezier gedragen worden als de vorm en specificaties van de leest niet kloppen. Bij Van den Breekel Schoenen bieden we u altijd het beste advies over de perfecte schoenleest.

Of u nu een schoenencollectie sneakers, pumps, comfortschoenen, laarzen of stevige wandelschoenen wilt lanceren, wij begeleiden u bij het kiezen van de ideale leest voor elk type schoen, van kinder- en dames- tot herenschoenen. Voor iedere schoen is er namelijk een specifieke schoenleest geschikt.

Wilt u een schoenencollectie laten maken of bent u op zoek naar een origineel ontwerp voor een schoenenlijn? Dan begint het allemaal met de perfecte schoenleest. Wij ontwerpen en produceren deze natuurlijk voor u!

Schoenleest

In-house ontwikkeling

Wij ontwikkelen schoenleesten met de grootste zorg en aandacht. In de afgelopen jaren hebben we een indrukwekkende collectie schoenleesten opgebouwd. Bij Van den Breekel hebben we een eigen afdeling waar we de schoenleesten ontwikkelen, waardoor we altijd snel kunnen schakelen om het productieproces direct te starten.

Ook de productie van nieuwe schoenleesten kan direct in gang worden gezet dankzij de samenwerking met onze partners. Hierdoor is het mogelijk voor ons om diverse soorten schoenencollecties intern te produceren en ons tegelijkertijd te focussen op duurzame innovaties, zoals gerecyclede schoenen, duurzame sneakers en ecologische schoenen. Welke kant u ook op wilt met uw onderneming of start-up, wij realiseren de perfecte schoenenlijn voor u door ons elke dag bezig te houden met vooruitgang in de schoenenindustrie.

Juiste pasvorm voor elke schoenenlijn

Het produceren van een unieke schoenleest is essentieel voor het maken van een perfect passende schoenenlijn. Als een schoen niet de juiste vorm heeft, ligt dat vaak aan de leest die gebruikt is. Daarom beschouwen we dit als de kern van een goede pasvorm. We onderzoeken grondig het type schoenenlijn dat u met uw onderneming of start-up wilt lanceren en welke leest hier het beste bij past, om zo te zorgen voor een perfecte pasvorm. Bij het ontwerpen van de schoenleest ontwerpen we secuur de perfecte verhoudingen, wat resulteert in de juiste pasvorm en wijdtemaat. Dit garandeert uiteindelijk een hoogwaardige schoenenlijn met de perfecte vorm en pasvorm, zodat het eindproduct precies goed zit voor elke drager.

Uw eigen schoenleest

Wilt u een schoenleest die perfect aansluit bij de gloednieuwe schoenenlijn voor uw onderneming of start-up? Bij Van den Breekel staan we voor u klaar om samen te brainstormen en een schoenleest te produceren die perfect past bij uw collectie. U kunt het volledige productieproces van uw schoenencollectie aan ons uitbesteden. We voorzien u van deskundig advies over de mogelijkheden en bepalen samen de beste aanpak voor uw unieke collectie.

Voor meer informatie en vragen kunt u altijd contact opnemen, dan kijken we hoe we u het beste kunnen helpen!