Schoenleest

Wilt u verzekerd zijn van de juiste schoenleest voor uw nieuwe schoenencollectie? Wij ontwikkelen bij Van den Breekel Schoenen onze eigen schoenleesten, zodat u altijd een juiste pasvorm krijgt aangeleverd. Wij ontwikkelen graag samen met u de perfecte schoenleest.

Schoenleest advies

De schoenleest is een van de meest cruciale onderdelen van de schoen en dient met uiterste zorg te worden samengesteld. Zonder een goede leest kunt u nog zo’n mooie schoen ontwerpen en maken, maar als de vorm en waardes niet kloppen dan heeft u er niks aan. Daarom geven we bij Van den Breekel Schoenen altijd advies over de beste schoenleest. Of het nu gaat om sneakers, pumps, comfortschoenen, laarzen of stevige wandelschoenen, wij kunnen u helpen in het proces van alle kinder-, dames- en herenschoenen. Want voor ieder type schoen is het weer een ander verhaal. Dus wilt u schoenen laten maken of zoekt u een origineel ontwerp, dan is het belangrijk om de juiste schoenleest te laten produceren. Dit kan uiteraard allemaal bij Van den Breekel Schoenen.

Schoenleest

In-house ontwikkeling

Aangezien het maken van de schoenleest een van de belangrijkste onderdelen in het productieproces van de schoenen is kijken we hier bij Van den Breekel met de grootste zorg naar. We hebben de afgelopen jaren dan ook een uitgebreide collectie weten op te bouwen van schoenleesten. We hebben onze eigen afdeling die de ontwikkeling voor haar rekening neemt waardoor we snel kunnen schakelen om het productieproces op gang te brengen. In combinatie met onze partners kunnen we ook de productie van nieuwe schoenleesten snel laten starten. Hierdoor kunnen we diverse soorten schoenen ook zelf produceren en kijken we ook naar duurzame ontwikkelingen zoals gerecyclede schoenen, duurzame sneakers en ecologische schoenen.

Juiste pasvorm

Het produceren van de schoenleest is essentieel voor het maken van een perfect passende schoen. Wanneer een schoen de verkeerde vorm heeft komt dit doordat er gebruik gemaakt is van een verkeerde leest. Vandaar dat dit als de basis wordt gezien voor een goede pasvorm. We kijken daarom goed naar het type schoen dat u op de markt wilt brengen en wat voor type schoenleest hierbij past. Zo zorgen we voor de perfecte pasvorm. Bij het ontwerpen van de schoenleest is het belangrijk dat de verhoudingen kloppen. Op deze manier krijg je de juiste pasvorm en wijdtemaat. Dat zorgt uiteindelijk voor een topkwaliteit schoen met de juiste vorm en pasvorm, waardoor het eindproduct perfect past.

Uw eigen schoenleest

Wilt u graag een goed schoenleest, welke op uw eisen is afgestemd, om uw eigen schoenencollectie te laten produceren? Wij denken graag met u mee en produceren een perfecte schoenleest voor een passende schoen. Het complete productieproces van de schoenencollectie kunt u bij Van den Breekel uitbesteden. We adviseren u vakkundig over de mogelijkheden en bekijken wat de beste optie is voor uw specifieke product. Voor meer informatie en vragen kunt u altijd contact opnemen, dan kijken we hoe we u het beste kunnen helpen.