Schoenencollectie laten maken

Zit u vol met creatieve ideeën maar heeft u niet de mogelijkheden om zelf een schoenencollectie te verwezenlijken? Laat dat u vooral niet weerhouden van het bedenken van innovatieve plannen. Van den Breekel produceert schoenencollecties voor hardwerkende ondernemers om samen een prachtig product op de markt te zetten. Ook benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Neem dan hier een kijkje in het proces.

Het begin

Het maken van een schoenencollectie begint aan de tekentafel. Als ondernemer gaat u met ons in gesprek zodat het voor ons duidelijk wordt wat uw plan is, wat het idee erachter is en wat er precies moet gebeuren. Hierna kunnen wij inschatten wat wij voor u kunnen betekenen en wat de beste methode is om aan dit project te beginnen. Bij Van den Breekel vinden we het belangrijk om een open communicatie aan te gaan en de lijntjes kort te houden. Op die manier streven we voor een prettige samenwerking en een mooi eindproduct.

Het ontwerp

Na de plannen besproken te hebben kunnen we beginnen aan het proces: het creëren van uiteenlopende ontwerpen. Samen met uw input zorgen we voor passende ontwerpen totdat we uitkomen op de definitieve producten. In dit deel van het proces staan uw doelen, verwachtingen en ideeën centraal en ontwerpen wij daar omheen de perfecte schoen.

Prototyping & sampling

Van de verschillende ontwerpen worden prototypes gemaakt en aangepast. Dit is een essentieel moment in het proces. Is het precies wat het had moeten zijn? Klopt de leestvorm? Klopt de belijning? Het zien, voelen en dragen van een prototype geeft u, en ons, iets tastbaars als basis voor het uitmonsteren van uw definitieve sample schoenencollectie. In deze fase van het proces adviseren we u om de juiste keuze te maken in materialen.

De productie

Als de samples zijn goedgekeurd en alle partijen een akkoord geven, starten we de productie van uw nieuwe schoenencollectie. In dit deel van het proces werken we samen naar een afgesproken deadline zodat de schoenenlijn klaar is voor de start van de verkoop. Tijdens dit proces waarborgen we onze hoge kwaliteit door het uitvoeren van meerdere kwaliteitscontroles. Het eindproduct: een prachtige schoenencollectie geheel naar uw eigen idee.

Laat de productie over aan Van den Breekel

Bij Van den Breekel worden we enthousiast van creatieve en innovatieve ideeën. We zetten ons dan ook graag in om uw droom werkelijkheid te maken. Het produceren van een mooie schoenencollectie is wat wij het liefste doen.

Bent u op zoek naar een producent voor uw nieuwe schoenenlijn? Van sneakers tot pumps tot comfortabele modieuze wandelschoenen, Van den Breekel helpt u graag met het ontwerpen en produceren van de schoenen. Wij zorgen ervoor dat het productieproces optimaal verloopt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of laat een vraag achter op onze website. We spreken u graag snel!