Schoenen maken

Bent u op zoek naar een partner in de schoenenbranche die zich volledig buigt over de werkzaamheden rondom schoenen maken?

Van den Breekel Schoenen ontwerpt én produceert de meest innovatieve en exclusieve schoenencollecties voor bedrijfen en start-ups. Wij zijn altijd op zoek naar vernieuwende ideeën en produceren de schoenen vervolgens zelf. Zo kunt u zich bezig kan houden met de verkoop.

Innovatieve schoenconcepten maken

Bij Van den Breekel Schoenen staan we voor innovatieve en originele schoenen, gericht op de laatste modetrends. Vanwege de toenemende vraag naar modieuze comfortschoenen zijn we gespecialiseerd in het maken van comfortabele schoenen in wijdtematen. Dit concept ontwikkelen wij voor diverse internationale bedrijven gericht op eerlijke en innovatieve schoenconcepten. Vernieuwend zijn en kijken naar de nieuwste trends staat hierbij centraal.

Zo produceren we bijvoorbeeld duurzame schoenen en sneakers. We werken aan ecologische schoenen met een zo laag mogelijke CO2 footprint en hergebruik van diverse materialen. Innovatie is voor ons het ontwikkelen en maken van schoenen die origineel en vernieuwend zijn, zoals gerecyclede schoenen. Wij staan voor het maken van onderscheidende schoenen die een duurzame toevoeging zijn op uw schoenencollectie.

Schoenen laten maken

Ondersteuning in het complete proces van schoenen maken

Van den Breekel Schoenen geeft u de mogelijkheid om het complete proces van de schoenproductie bij ons neer te leggen. Dat betekent dat wij niet alleen de schoenen maken, maar vanaf het allereerste moment betrokken zijn.

We starten ons proces door de behoeften en wensen van onze klanten te achterhalen. Of het nu gaat om het opnieuw interpreteren van traditionele stijlen of het introduceren van gloednieuwe trends, wij realiseren uw wensen. Onze diverse diensten omvat het uitdenken van concepten, het verfijnen van gedetailleerde ontwerpen en het vervaardigen van schoenleesten. Door een nauwe samenwerking met onze klanten zorgen we voor innovatieve en functionele oplossingen die voldoen aan ieders individuele eisen en de behoeftes van de huidige markt.

Vervolgens duiken we in de fase van ontwikkeling en materialen. Hierbij leggen we de focus op het vormgeven van de noodzakelijke schoenleesten, het maken van mallen voor de zolen, het snijden van de materialen en andere technische aspecten. Ons uitgebreide netwerk van fabrikanten en leveranciers stelt ons in staat om hoogwaardige materialen te bemachtigen, en zelfs exclusieve materialen te ontwikkelen die perfect passen bij de visie van u als klant. Door constant te zoeken naar vernieuwing en verbetering, zijn we in staat om unieke en onderscheidende schoenenlijnen te produceren voor diverse bedrijven en start-ups die uitblinken in de markt.

 

Kwaliteitscontrole & testen

Er bestaan talloze varianten van schoenenlijnen, elk met hun eigen productiemethoden en voortdurende ontwikkelingen in materialen. Bij ons worden dames-, heren- en kinderschoenencollecties geproduceerd, waarbij we gaan voor het allerbeste resultaat.

Om dit te waarborgen, voeren we diverse kwaliteitscontroles uit in elke fase van het ontwikkelings- en productieproces. Van het prototype tot aan de uiteindelijke productie wordt elke stap zorgvuldig gemonitord en gecontroleerd.

Daarnaast testen we onze productiemethoden op schadelijke stoffen, zoals Azo, chroom VI, formaldehyde en zware metalen, om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn. We bieden ook advies en ondersteuning aan onze productiepartners om ervoor te zorgen dat de schoenen op de beste manier worden vervaardigd. Ons doel is om u de hoogste kwaliteit schoenen te kunnen leveren, en daar zetten we ons dan ook volledig voor in!

Uw volgende schoenenlijn laten maken?

Bij Van den Breekel overtreffen we de verwachtingen van onze klanten door het leveren van hoogwaardige schoenenlijnen. Met onze diepgaande kennis en toewijding aan vakmanschap en kwaliteit, zijn we in staat om unieke en innovatieve schoenencollecties te ontwikkelen voor ieder bedrijf of start-up, die langdurig meegaan. We kijken ernaar uit om samen met u de volgende schoenenlijnen voor uw onderneming te realiseren! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken.