Schoenen maken

Schoenen maken: Wilt u graag een bedrijf in de hand nemen dat schoenen maken? Van den Breekel Schoenen ontwerpt én produceert de meest innovatieve en exclusieve schoenencollecties. Wij zijn altijd op zoek naar vernieuwende ideeën en produceren de schoenen vervolgens zelf. Zo kunt u zich bezig kan houden met de verkoop.

Innovatieve schoenconcepten maken

Bij Van den Breekel Schoenen staan we voor innovatieve en originele schoenen, gericht op de laatste modetrends. Vanwege de toenemende vraag naar modieuze comfortschoenen zijn we gespecialiseerd in het maken van comfortabele schoenen in wijdtematen. Dit concept ontwikkelen wij voor diverse internationale bedrijven gericht op eerlijke en innovatieve schoenconcepten. Vernieuwend zijn en kijken naar de nieuwste trends staat hierbij centraal.

Zo produceren we bijvoorbeeld duurzame schoenen en sneakers. We werken aan ecologische schoenen met een zo laag mogelijke CO2 footprint en hergebruik van diverse materialen. Innovatie is voor ons het ontwikkelen en maken van schoenen die origineel en vernieuwend zijn, zoals gerecyclede schoenen. Wij staan voor het maken van onderscheidende schoenen die een duurzame toevoeging zijn op uw schoenencollectie.

Schoenen laten maken

Ondersteuning in het complete proces van schoenen maken

Schoenenconcepten is niet het enige dat u bij ons onder kunt brengen. Van den Breekel Schoenen geeft u de mogelijkheid om het complete proces van de schoenproductie bij ons neer te leggen. Dat betekent dat wij niet alleen de schoenen maken, maar vanaf het allereerste moment betrokken zijn. Het ontwikkelingsproces begint met het maken van de schoenleest, dat als basis dient voor de productie van de schoen. Vervolgens kunnen wij de complete productie voor u uit handen nemen.

Van het creëren van het ontwerp aan de tekentafel tot aan het produceren van een prototype en het verstrekken van presentatie en verkoopmonsters. Wij bieden u de complete service bij de ontwikkeling en productie van uw schoenencollectie. Tijdens het proces monitoren we ook iedere fase in het ontwikkelproces om de kwaliteit te waarborgen. Op deze manier kunt u zich bezig houden met de verkoop en de marketing van de schoenen. Terwijl wij de schoenen van begin tot eind maken, controleren en klaarmaken voor de verkoop.

Kwaliteitscontrole & testen

Er zijn talloze schoenvarianten met allen hun eigen manier van productie en wisselende ontwikkelingen op het gebied van materiaal. Wij produceren zowel dames-, heren- als kinderschoenen en willen met ieder type schoen het best mogelijk resultaat behalen.

Om dit te kunnen garanderen hanteren wij in iedere fase van het ontwikkel- en productieproces diverse kwaliteitscontroles. Zo wordt van het prototype tot de uiteindelijke productie iedere stap gemonitord en gecontroleerd.

We testen bovendien onze productiemethoden op schadelijke stoffen. De schoenproductie wordt getest om te voorkomen dat er gebruik wordt gemaakt van stoffen als Azo, chroom VI, formaldehyde of zware metalen. Wij adviseren en ondersteunen daarnaast onze productiepartners bij het maken van de schoenen. Wij doen er dan ook alles aan om u de beste kwaliteit schoen te kunnen leveren.

Uw eigen schoenen ontwikkelen?

Wilt u uw eigen schoenen ontwikkelen, en wilt u de keuze uit een breed spectrum van schoenen, van sneakers en pumps tot een eigen collectie comfortschoenen en alles wat daartussen zit? Van den Breekel Schoenen helpt u graag met het maken van de schoenen en zorgt ervoor dat het productieproces optimaal verloopt. Neem direct contact met ons op voor meer informatie of laat uw vraag achter, dan bespreken we spoedig wat de mogelijkheden zijn.