Schoenen laten maken

Wilt u originele en innovatieve schoenen laten maken door een ervaren schoenproducent? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ontwerpen en nemen het productieproces volledig voor u uit handen. Zo produceren we voor klanten in heel Europa en daarbuiten de meest exclusieve schoenencollecties en kunnen we ook uw portfolio uitbreiden met een origineel concept.

Exclusieve schoenen laten maken

Wanneer u een nieuwe schoenencollectie op de markt wilt brengen is creativiteit cruciaal. Om een vernieuwend concept te produceren gaan we daarom met klanten in gesprek over wat ze graag willen en hoe het product het best aansluit op de doelgroep. Hierbij denken we graag buiten de geijkte paden om met iets vernieuwends en exclusiefs te komen. We creëren de meest originele concepten voor uw schoenencollectie, zoals dames-, heren-, kinder- of speciale comfortschoenen. Duurzaamheid is iets wat we in dit proces ook zeker meenemen, zo kunnen we ook speciale ecologische schoenen produceren en kunt u bij ons terecht voor het produceren van duurzame sneakers en schoenen uit natuurlijk en gerecyclede materialen. Met onze ervaring in de schoenindustrie kunnen we u helpen met het creëren van een speciaal en exclusief schoenenproject.

Schoenen laten maken

Productieadvies

Het productieproces bij schoenen kent verschillende onderdelen, waarbij de basis ligt bij de schoenleest. Wij maken niet alleen schoenen maar hebben ook een uitgebreide collectie van schoenleesten opgebouwd waardoor we snel kunnen handelen. Ook het maken van verschillende technische onderdelen behoort tot de mogelijkheden, zoals technische tekeningen, 3D bestanden en maquettes. Op deze manier maken we de schoenconcepten productierijp en creëren we diverse patronen. We kunnen hierbij de productie adviseren en helpen bij technische vraagstukken om alles goed te laten verlopen. Hierdoor kunnen we bovendien altijd de kwaliteit van onze schoenen garanderen.

Compleet productieproces

Niet alleen voor onderdelen of technisch advies kunt u bij Van den Breekel Schoenen terecht. Wij kunnen namelijk het complete proces voor u uit handen nemen. Van het ontwerp aan de tekentafel en het verzinnen van een vernieuwend concept tot het creëren van het eindproduct, wij hebben het samen met onze partners in huis. Dit betekent dat we prototypen maken, de juiste leveranciers selecteren en zelfs de logistiek kunnen verzorgen. Voor ieder schoenconcept dat u bij ons laat maken kiezen we de juiste productiepartner en leveranciers, zodat uw project een succes wordt. We nemen u mee in het gehele proces en houden nauw contact om alle ontwikkelingen te bespreken.

Uw schoenencollectie laten maken

Wilt u de productie van uw schoenencollectie uitbesteden zodat u zich bezig kunt houden met de verkoop en de marketing van het product? Leg uw idee bij ons neer en wij maken er een origineel concept van en produceren vervolgens een speciale schoenencollectie voor u. Voor mooie, bijzondere en duurzame comfortabele schoenen kunt u de hulp inschakelen van Van den Breekel Schoenen. Neem direct contact op voor een afspraak of voor meer informatie.