Schoen ontwikkelen: van idee naar ontwerp

Alles ontstaat omdat iemand een geniaal idee heeft bedacht. Net zoals wij van Van den Breekel Schoenen ooit op het idee kwamen om innovatieve schoenen te produceren die passen bij de mode van deze tijd. Ieder ontwerp begint met een idee, voordat de duurzame schoen uiteindelijk op de markt komt. Wij betrekken u graag bij dat proces.

Familiebedrijf

Het maken van schoenen is ons bij Van den Breekel Schoenen met de paplepel ingegoten. Wij zijn een familiebedrijf met jaren ervaring in de leder- en schoenenindustrie. Daar hebben we met eigen ogen kunnen zien dat de productie van schoenen veel duurzamer kan en moet. Met onze kennis en ervaring ontwerpen en produceren we stijlvolle schoenen, maar volgens een geheel verantwoorde wijze. Samen met u werken wij het perfect ontwerp uit voor uw eigen schoenenlijn.

Betrokken bij idee en ontwerp

Onze medewerkers hebben natuurlijk veel creatieve ideeën voor het ontwerp van de perfecte schoen voor u. Uw wensen vinden wij bij Van den Breekel Schoenen belangrijk. Daarom voegen wij graag uw suggesties aan het ontwerp toe. Door u bij dit creatieve proces te betrekken ontstaan er veel ideeën voor de meest stijlvolle en duurzame schoen voor in u. Wij zijn echte schoenontwerpers en kunnen u dan ook iedere stap van het proces uitleggen. Na het maken van heel wat schetsen kunnen wij uiteindelijk verder met de technische concepten.

Concept van uw schoen

In deze concepten komt alles samen. De juiste leestvorm wordt bepaald, het juiste materiaal wordt gekozen en de productiemethode van de schoenen wordt bepaald. De schoen krijgt op papier en digitaal steeds meer vorm. Het eindresultaat is een ontwerp op basis van de juiste vormen en materialen. Dit concept geeft u een veel beter beeld van hoe de schoen er uiteindelijk uit komt te zien. Nu is het ook mogelijk om nog de laatste aanpassingen te doen. Zodra u tevreden bent over het ontwerp, kan het technische concept naar de fabrikant waar het prototype van de schoen duurzaam wordt geproduceerd. Het zal vanaf dit moment niet lang meer duren voor u uw schoenen met unieke vormgeving kunt aanschouwen.

Productie volgens nieuwste technieken

Als de eerste prototype en sample schoenen uit productie komen bent u uiteraard de eerste die het resultaat ziet. Ziet u deze unieke en duurzame schoenen al in uw eigen collectie? Vanaf het moment van goedkeuring door u produceren wij uw orders op basis van de materialen welke u heeft gekozen. Deze productie verloopt volgens de nieuwste technieken en zonder het gebruik van giftige of andere schadelijke stoffen. Met een hoge productiesnelheid verzekeren wij u ervan dat we uw unieke schoenen snel bij u kunnen leveren.

Zelf ontwikkelde schoen

Heeft u zelf een eigen idee voor een duurzame schoen? Deel deze dan met Van den Breekel Schoenen en creëer samen met onze ervaren ontwerpers de perfecte schoen. Als u meer wilt weten over onze ontwerpen en schoenproductie, kunt u contact opnemen met ons. Deel snel uw eigen ideeën met ons, dan brengen wij ze samen tot leven!