Rob van den Breekel

ROB RAAKTE AL OP JONGE LEEFTIJD GEÏNFECTEERD MET HET SCHOENENVIRUS

Rob van den Breekel raakte al op jonge leeftijd geïnfecteerd met het 'schoenenvirus', mede door een opa welke werkzaam was in de lederindustrie en een vader welke werkzaam was in de schoenindustrie (Rob’s vader is nog steeds betrokken bij de ontwikkeling van samples en kleinschalige proef series).
Rob had altijd het doel om schoenen te ontwikkelen, en originele concepten in de markt te zetten. Mede door Rob’s passie voor het ontwikkelen van mooie schoenen concepten en door het opgebouwde netwerk van producenten en toeleveranciers besloot Rob dit te gaan verzorgen voor derden.

Al sinds 1977 is de familie van den Breekel werkzaam in de leder- en schoenindustrie.
Van den Breekel Schoenen BV werd opgericht in 2003 op basis van Rob zijn ervaring bij verschillende schoenenbedrijven (zoals Ecco, Berkelmans etc.).zijn uitgebreid netwerk van productiegebieden besloot en vanwege de toenemende vraag naar exclusieve (comfort) schoenen concepten,

Dit geeft hem de ruimte om te focussen op zijn passie: de ontwikkeling en productie van eerlijke en innovatieve schoenen concepten.

Over ons

EEN FAMILIEBEDRIJF SINDS 1977

Van den Breekel Schoenen BV ontwikkelt en produceert schoenen concepten voor dames, heren en kinderen. Wij zijn een familiebedrijf dat al sinds 1977 werkzaam is in de leder- en schoenindustrie.
Onze specialisatie is het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van verschillende soorten schoenen, zowel herenschoenen, damesschoenen en kinderschoenen.

Hierdoor kunnen onze klanten zich focussen op hun kernactiviteiten, marketing en verkoop. Wij zorgen voor alle processen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van schoenen, zoals de ontwikkeling van de schoenleest, loopzool, voetbed. Tevens verzorgen wij de ontwikkeling van prototypes en het verstrekken van de juiste verkoop monsters en presentatie monsters.

Wij bieden het complete gamma van de uiteindelijke productie, inclusief kwaliteitscontrole, monitoring en het leveren van geschikte testcertificaten (o.a. REACH) indien nodig.

13-production-1

EXCLUSIEVE NIEUWE COLLECTIES

ELK SEIZOEN ONTWIKKELEN WIJ VOOR ONZE KLANTEN EXCLUSIEVE COLLECTIES

Elk seizoen ontwikkelt Van den Breekel Schoenen BV een reeks exclusieve schoenencollecties voor haar klanten. Deze collecties zijn ontwikkeld op basis van de behoeften van onze klanten.

Wij stellen nieuwe leestvormen, materialen, en kleuren voor, en spelen in op de laatste trends. Om ervoor te zorgen dat de ontwikkelde collecties voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, houden we nauw contact met onze leveranciers en bezoeken we diverse beurzen om geïnspireerd te worden door de laatste modetrends, innovatieve materialen en op de hoogte te blijven van de nieuwste productietechnologieën.

Deze kennis passen we toe op de schoenen concepten van onze klanten.

Exclusivenewcollections

GESCHOEID OP UW LEEST

ZONDER JUISTE LEEST GEEN GOEDE SCHOEN

shoelast-development

Gedurende de jaren hebben wij een uitgebreide collectie van schoenleesten opgebouwd, en kunnen dankzij onze in-house schoenleest ontwikkelingsafdeling snel handelen om de schoenleest te maken welke u nodig heeft. Samen met onze partners kunnen we nieuwe leesten snel in productie laten gaan.

De schoenleest vormt de basis van het schoenen ontwikkelingsproces. Wij kijken naar welk type schoenleest bij het product past en zorgen voor de juiste pasvorm en wijdtemaat. Want je kunt nog zo’n mooie schoenen maken, maar als de schoenleest niet goed is...

PRODUCTIE EN ONTWIKKELING

SAMEN NAAR HET JUISTE RESULTAAT

Creativiteit is meer dan alleen een goed ontwerp. Samen met onze klanten brengen we hele nieuwe concepten op de markt. Wij zijn uw sparringpartner die openstaat voor het ontwikkelen van speciale projecten. Wij zetten graag die extra stap, en zijn niet bang om buiten de gebaande paden te gaan.

Vanuit ons kantoor in Moergestel, Nederland, en samen met onze partners in Europa en Azië bedienen we klanten uit heel Europa.
Onze klanten zijn voornamelijk verkooporganisaties, postorder-, weborder- en groothandelsbedrijven met verschillende merken in hun portfolio.

Van den Breekel Schoenen BV biedt een passende oplossing als het gaat om de ontzorging en verzorging van het ontwikkelings- en productieproces van schoenen.

Design & proposals

ERVARING EN ADVIES

MEEDENKEN EN ADVIES WAAR U IETS AAN HEEFT

proddev

Gedurende de jaren hebben wij veel ervaring opgedaan en werken met een uitgebreid netwerk van productiepartners in Europa en Azië.

Samen met onze producerende partners kunnen wij elk soort schoeisel ontwikkelen op basis van verschillende de eisen en constructies, zoals o.a. : lijmgezwikt, strobel, california,flexibel, blake, good-year, en direct-injection.

Wij analyseren en adviseren welke constructie het beste bij het concept past.

VERANTWOORDELIJKHEID

UW PRODUCT & HET MILIEU

We erkennen de groeiende behoefte aan milieuvriendelijk produceren. Onze productiemethoden voor schoenen en materialen worden getest op schadelijke stoffen zoals Azo, chroom VI, formaldehyde, zware metalen en andere verboden materialen die binnen de EU-wetgeving zijn vastgelegd.

Een toenemende vraag zien wij van onze klanten naar het gebruiken van metaalvrije, plantaardig gelooide of biologisch afbreekbare materialen.

Wij hebben ervaring in het werken met duurzame materialen en moedigen het gebruik hiervan ook aan. Ook op het gebied van van milieuvriendelijke productie- en verpakkingsmethoden kunnen wij u bijstaan.

shoelast-collection

DOELSTELLINGEN SAMEN BEREIKEN

VERTROUWEN, BETROUWBAARHEID, CREATIVITEIT & INNOVATIE

Portfolio

Wij werken op basis van persoonlijk contact en bieden flexibele en concurrerende diensten aan naar behoefte van onze klanten.

Op basis hiervan bouwen wij lange termijn relaties op met onze klanten en leveranciers. Vertrouwen, betrouwbaarheid, creativiteit en innovatie staan hierin centraal staan.

Op basis van deze kwaliteiten doen we er alles aan om de gezamenlijk gestelde doelen te bereiken. Om van onze ontwikkelde producten een succes te maken, zijn we ons ervan bewust dat heldere communicatie, stiptheid en nauwkeurigheid essentieel zijn.