Onze handgemaakte schoenleesten

Van den Breekel is een schoenproducent die u vanaf het begin tot eind volledig kan ontzorgen in het traject richting de productie van uw schoenenlijn. Wij vinden het essentieel dat u als klant exact de schoenenlijn kunt lanceren die u in gedachte heeft. Hierdoor volgen wij uw wensen in stijl en design en vullen wij deze aan met onze kennis, ervaring en brede expertise. Wij vinden het essentieel dat uw schoenenlijn precies naar wens is en uitermate in de smaak valt bij de doelgroep. Om te zorgen dat de juiste schoenleesten in uw schoenencollectie worden gebruikt, ontwikkelen we bij Van den Breekel zelf onze eigen schoenleesten. Alleen zo is het mogelijk om elk model schoenen de perfecte schoenleest te geven!

De schoenleest als hart van de schoen

De schoenleest is een van de meest cruciale onderdelen van de schoen en wordt door ons met uiterste zorg samengesteld. Zonder de juiste schoenleest kan de schoen nog zo mooi zijn, maar dankzij een slechte pasvorm heeft de drager er niks aan. Wilt u samen met Van den Breekel sneakers, pumps, laarzen of stevige wandelschoenen produceren? Dan bieden wij u een uitgebreid en professioneel advies over de beste schoenleest. Voor elke type schoen is er natuurlijk een geheel andere schoenleest nodig, aangezien dit het grootste deel van de pasvorm bepaalt.

Hoe ontwikkelen wij onze schoenleesten?

Bij Van den Breekel hechten we veel waarde aan het maken van de schoenleest, aangezien dit een essentieel onderdeel is van het productieproces van schoenen. We hebben in de afgelopen jaren een uitgebreide verzameling van schoenleesten opgebouwd, waar we veel aandacht aan besteden. Onze eigen afdeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de schoenleesten, waardoor we snel kunnen schakelen en het productieproces direct kunnen starten. In samenwerking met onze partners kunnen we ook nieuwe schoenleesten snel produceren. Hierdoor zijn we in staat om verschillende soorten schoenen nog steeds zelf te produceren.

Om ervoor te zorgen dat we de perfecte pasvorm kunnen leveren, kijken we zorgvuldig naar het type schoen dat u wilt ontwikkelen en welk type schoenleest daarbij past. Bij het ontwerpen van de schoenleest is het belangrijk dat alle verhoudingen kloppen, zodat de juiste pasvorm en wijdtemaat worden bereikt. Zo komen we uiteindelijk op een schoen van fantastische kwaliteit met de ideale pasvorm.

Unieke voordelen dankzij vakwerk

Wij produceren een schoenleest dus zelf zodat we de perfect passende schoen kunnen creëren. Dankzij een verkeerde leest krijgt de schoen een verkeerde vorm, wat resulteert in een slechte pasvorm. De schoenleest wordt daarom beschouwd als de basis voor een goede schoen. Doordat we bij Van den Breekel zelf de schoenleesten ontwerpen en ontwikkelen, heeft u eindeloze mogelijkheden in het laten produceren van de perfecte schoen. Elk model kunnen wij met zorg en aandacht ontwerpen en produceren, in welke stijl dan ook.

Produceer schoenen met de perfecte pasvorm

Wilt u een prachtige schoenenlijn produceren met de juiste pasvorm? Wij denken graag met u mee en produceren een perfecte schoenleest voor een uitstekend passende schoen. Voor de productie van elk model schoen kunt u bij Van den Breekel terecht. Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een afspraak om uw wensen met ons te bespreken. We kijken graag naar hoe we u het beste kunnen helpen!