Materiaal voor sneakers

Schoenen gemaakt van huidonvriendelijke materialen, met giftige stoffen, of gemaakt in een land waar u een ongemakkelijk gevoel van krijgt. Van den Breekel Schoenen biedt u daarom een duurzame oplossing! Wij helpen en adviseren bij het ontwikkelen van vegan sneakers met het juiste materiaal. Wij produceren onze sneakers in Nederland en in Europa van duurzame materialen. Daarnaast zijn de vegan materialen welke wij gebruiken ook stevig, waardoor deze lang meegaan en bijdrage aan een duurzamere samenleving. Denk daarbij aan hout, kurk, bio katoen, gerecycled textiel, appel vezels etc.

Vernieuwend vegan ontwerp

Waar veel traditionele schoenenmerken nog altijd dierlijke materialen gebruiken als leer voor hun sneakers, zoeken wij bij Van den Breekel juist naar goede vegan alternatieven. Wanneer u een vernieuwend schoenontwerp zoekt, behoort dit tot één van de vele mogelijkheden. Zo weet u zeker dat onze schoenen hoe dan ook diervriendelijk worden geproduceerd. Zeker in een tijd waarin ook mensen bewuster kiezen wat ze aantrekken, is het goed om deze zekerheid kunt geven.

Transparante productie

Wanneer u een schoenenlijn wilt opzetten meteen unieke vormgeving, dan garandeert Van den Breekel Schoenen u volledige transparantie van materialen. Dit is helaas niet altijd normaal bij de productie van schoenen. Verschillende grote merken zijn terughoudend wanner u een kijkje in de keuken wilt nemen. Wij hechten grote waarde aan het ecologisch produceren van kwalitatief goede schoenen. Om dit te kunnen garanderen testen wij bijvoorbeeld al onze materialen. Van schadelijke productiemethodes moeten wij namelijk niets hebben. Al onze sneakers zijn daarom gegarandeerd gifvrij.

Hippe ecologische sneakers

Het is een grote misvatting dat er met enkel duurzame materialen geen stijlvolle schoenen gemaakt kunnen worden. In het ontwerpproces kijken wij juist naar de huidige trends en wensen van de doelgroep. Op die manier willen wij een goed alternatief zijn voor de gewone schoenen van grote merken. Zo geeft u de doelgroep een echte keuze. Zelfs onze productverpakking wordt stijlvol ontworpen en milieuverantwoord geproduceerd, en indien mogelijk recyclebaar. Het is dus mogelijk om er stijlvol bij te lopen, terwijl u tegelijk een bewuste keuze hebt gemaakt.

Meer keuze

Deze ecologische sneakers kunt u schoenen op maat laten ontwikkelen. Wij verzorgen als fabrikant niet alleen de productie van de schoenen, maar ook de ontwikkeling en het ontwerp. En u wordt bij elk onderdeel van dit proces betrokken. U krijgt van ons sneakers op maat geleverd, die passen bij uw duurzame ambities. Omdat onze ontwerpen doordacht zijn en niet onderdoen voor de andere gevestigde merken ontwikkelen wij samen met u de unieke ecologische sneaker. U levert juist een service en zorgt ervoor dat de doelgroep meer keuze heeft uit verschillende schoenen. Daarnaast kunt u uzelf profileren als eigentijdse ondernemer met deze vernieuwende schoenenlijn.

Ook duurzame sneakers verkopen?

Denkt u er ook over om uw eigen collectie ecologische sneakers te ontwikkelen, maar houdt twijfel en gebrek aan kennis u tegen? Bij Van den Breekel Schoenen wordt u vanaf het begin bij het ontwerp- en productieproces betrokken. Met zekerheid over de stijl, kwaliteit en duurzaamheid houdt niets u meer tegen om duurzame sneakers aan te bieden. Zoek snel contact met ons voor meer informatie over onze vernieuwende schoenen!