Maak uw klanten enthousiast om duurzame schoenen te kopen!

Duurzaamheid is één van de belangrijkste topics van deze tijd. Hoe sparen we het milieu met creatieve, duurzame oplossingen? Het vraagt om een staaltje vernieuwend ondernemerschap. Maar niet iedere klant durft het aan, en dat merken we in de schoenenwereld ook. Want zijn duurzame schoenen niet veel duurder, of misschien wel niet zo stevig als andere schoenen? Daar klopt niks van, daarom is het goed om uw klanten bewust te maken van duurzaam geproduceerde schoenen.

Voordelen van duurzame productie

Als trotse verkoper van duurzame schoenen, wilt u natuurlijk dat uw klanten er net zo enthousiast over worden. Daarom is het goed om ze te wijzen op de voordelen van duurzame productie, en waarom dat ook beter voor hen is. Een duurzame schoen hoeft helemaal niet veel duurder te zijn dan normale, bijvoorbeeld. En schoenen van duurzame materialen zijn juist van goede kwaliteit, omdat gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen die lang meegaan.

Bewustwording

Ook is bewustwording van het belang van duurzame productie belangrijk. Het opzetten van een duurzame schoenenindustrie is namelijk noodzakelijk om onze planeet leefbaar te houden. Ook uw klanten willen graag weten wat ze kunnen doen om vervuiling en klimaatverandering tegen te gaan. Daarom is het belangrijk om ze schoenen aan te kunnen bieden die aan de wens van verduurzaming voldoen. Met duurzame schoenen speelt u in op de groter wordende bewustwording onder consumenten.

Meenemen in productieproces

Neem uw klant mee in het proces van de duurzame schoenproductie. Wanneer u hier transparant over bent, merkt u al snel dat het enthousiasme over duurzame schoenen groeit. Want wie wil er nou niet horen over vernieuwende productietechnieken, of materialen die volledig herbruikbaar zijn. We leggen u graag alles uit over onze productieproces en hoe we de duurzame materialen verwerken in de schoenen.

Op maat ontwikkeld

Net als al onze andere schoencollecties wordt alles voor u op maat op ontwikkeld. Dat geldt ook voor onze duurzame schoenen. Zo kunt u ook een schoen aanbieden met duurzaam materiaal die volledig is afgestemd op de wensen van u en uiteraard die van uw klanten. Dat merk je in de kwaliteit van de schoen en zo kunt u een duurzame schoencollectie aanbieden aan uw klanten die volledig aansluit op de rest van uw aanbod.

Duurzame productie door Van den Breekel Schoenen

Als u uw klanten ervan wil overtuigen dat duurzame schoenen de beste keus zijn, is het slim om deze te laten produceren door een partij die al veel ervaring heeft met duurzame productie. Van den Breekel Schoenen heeft die ervaring, en kan u veel hippe modellen aanbieden die tegelijkertijd het milieu sparen. Wij geven duidelijk inzicht in ons productieproces en betrekken u hierbij van begin tot eind. Zo kunt u ook alle keuzes aan uw klant verantwoorden. Bent u benieuwd wat voor duurzame schoenen wij samen met u kunnen ontwikkelen? Kom dan snel in contact met Van den Breekel, en ga met ons in gesprek over uw idee voor een duurzame schoen!