Logistiek

Bij Van den Breekel bieden we niet alleen onderdelen en technisch advies, maar kunnen we het volledige proces van het ontwikkelen van nieuwe schoenenlijnen voor uw onderneming of start-up uit handen nemen. Vanaf het allereerste ontwerp aan de tekentafel tot het realiseren van een innovatief concept en het uiteindelijke realiseren van het eindproduct, wij hebben alles wat nodig is, samen met onze gewaardeerde partners, in huis.

Dit betekent dat we niet alleen ideeën bedenken, maar ook daadwerkelijk prototypen ontwikkelen, de juiste leveranciers zorgvuldig selecteren en zelfs de logistieke aspecten kunnen verzorgen. Elk schoenconcept dat u ons toevertrouwt, wordt zorgvuldig behandeld.

We vinden het belangrijk dat u volledig op de hoogte bent van het proces. Daarom nemen we u stap voor stap mee in elke fase, waarbij we constant in nauw contact blijven om eventuele ontwikkelingen te bespreken en uw feedback te integreren. Wij brengen uw ideeën tot leven en realiseren uw visie door het maken van innovatieve schoenencollecties voor uw onderneming of start-up.

Van den Breekel Schoenen