Leuke update over Bashoe Outdour!

Het is zover! Op bashoe.nl kan iedereen de gehele collectie van Bashoe Outdoor aanschouwen. Eerder heeft u in onze blog al meer kunnen lezen over het mooie, leuke én veelbelovende project met outdoormerk Bashoe. Afgelopen maand hebben we samen met onze klant Bashoe de fabriek en productie bezocht, welke afgelopen week is uitgeleverd!

In samenwerking met Bashoe Outdoor ontwikkelen wij wandelschoenen die iedere drager precies bieden wat ze nodig hebben, zonder in te leveren op design. Dankzij onze met de hand gemaakte schoenleest, die zorgt voor een perfecte pasvorm, een soepele tred tijdens het wandelen en de optimale balans tussen grip en ondersteuning door de hoogte van de sneaker, kunt u met het volste vertrouwen stijlvol de natuur intrekken.

Ontzettend leuk om te zien hoe de schoenenlijn vorm krijgt en langzaam maar zeker richting het eindresultaat groeit. Kijk hier met ons mee!

bashoe

Heeft u een inspirerend concept voor een schoenencollectie dat u wilt realiseren? Bij Van den Breekel hebben we uitgebreide expertise in het creëren, ontwikkelen en produceren van diverse schoenenlijnen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een vrijblijvende afspraak. We kijken er naar uit om meer te horen over uw ideeën en plannen!

Houd Instagram https://www.instagram.com/bashoe.outdoor/ in de gaten voor de lancering van Bashoe Outdoor!