Kwaliteitscontrole

Van den Breekel ontwerpt en produceert nieuwe schoenencollecties van diverse ondernemingen en start-ups. Verschillende schoenvarianten hebben elk hun eigen productiewijze en wisselende ontwikkelingen als het gaat om materiaal. Tijdens ieder project dames-, heren- of kinderschoenenlijnen gaan wij voor het best mogelijke resultaat. Om dit te kunnen garanderen, voeren wij in iedere fase van het ontwikkel- en productieproces diverse kwaliteitscontroles uit. Elke stap, vanaf het prototype tot aan de uiteindelijke productie, wordt nauwkeurig gemonitord en gecontroleerd.

Als ondernemer bent u verantwoordelijk voor de schoenen die uw klanten gaan dragen: daarom houden wij alles nauwlettend in de gaten. Wij testen onze productiemethoden op schadelijke stoffen. Zo voorkomen we dat er gebruik gemaakt wordt van stoffen Azo, chroom VI, formaldehyde of zware metalen.

Daarnaast blijven wij onze productiepartners adviseren en ondersteunen bij het maken van schoenencollecties. Bij Van den Breekel bieden we u de beste kwaliteit in schoenen.

Productie schoenen