Is het uw droom om een duurzaam schoenenmerk te beginnen?

Als schoenontwikkelaar en -producent zijn we gepassioneerd over het creëren van schoenenlijnen van hoge kwaliteit die niet alleen bekend staan om hun hoge comfort, maar ook voldoen aan de behoeften van onze planeet. De schoenenbranche is aan het veranderen. Kernwaarden zijn aan het verschuiven en we worden steeds meer bewust over de impact die de productie heeft op het milieu. In een tijd waarin duurzaamheid centraal staat, is het starten van een eigen duurzaam schoenenmerk een fantastische manier om een positieve impact te maken. Wil jij jouw visie realiseren en je inzetten voor het creëren van een duurzaam schoenenmerk?

Grote vraag naar duurzame schoenenmerken

Duurzaamheid is niet langer een trend, maar een essentiële waarde voor veel consumenten. Mensen zijn zich steeds meer bewust van de impact van hun aankopen op het milieu. Door een duurzaam schoenenmerk op te zetten, speel je in op deze groeiende vraag naar milieuvriendelijke producten. Je kunt een verschil maken door schoenen te ontwikkelen die zijn vervaardigd met behulp van duurzame materialen en productieprocessen die de ecologische voetafdruk minimaliseren.

Hoe produceren wij duurzame schoenen?

Bij van den Breekel produceren we schoenenlijnen van zowel duurzame, als ecologische en gerecyclede materialen. Welke materialen het meest geschikt zijn ligt aan uw visie voor uw schoenenmerk en welke het meest geschikt zijn voor de pasvorm van de desbetreffende schoen. Niet alleen zit duurzaamheid in de materialen, tijdens het gehele proces zijn we bezig met het vinden van de meest duurzame manier van ontwikkelen en produceren. Wij gaan te werk met eerlijke grondstoffen, produceren uw schoenenlijn dichtbij huis en maken schoenen die geschikt zijn voor langdurig gebruik.

Eerlijke stoffen

Wij voeren nauwkeurige kwaliteitscontroles uit gedurende elke fase van het ontwikkel- en productieproces. Bovendien voeren we uitgebreide tests uit om schadelijke stoffen te detecteren. Bij het produceren van onze schoenen is het namelijk van belang dat we geen gebruik maken van giftige stoffen. Deze stoffen zouden namelijk in ons natuurlijke water terechtkomen en schadelijke gevolgen kunnen hebben voor diverse organismen. Daarnaast streven we ernaar om geen overtollig water te gebruiken tijdens het productieproces, zodat we onze ecologische voetafdruk tot een minimum beperken. Op deze manier kunnen we u verzekeren van een schoenenlijn die bestaat uit pure materialen van uitstekende kwaliteit.

Uw eigen duurzame schoenenmerk

We hebben een ruime keuze aan materialen waarmee we moderne en stijlvolle schoenenlijnen kunnen creëren, zodat u een plek kunt veroveren op de opkomende markt. Bent u op zoek naar een productiepartner voor duurzame schoenen? Wij horen graag alles over uw plannen. Neem contact met ons op om kennis te maken of om meer te horen over de mogelijkheden en onze werkwijze. Wie weet creëren we samen binnenkort een prachtige duurzame schoenenlijn.