Houdt Bashoe Outdoor in de gaten!

Van den Breekel werkt samen met diverse opdrachtgevers aan mooie projecten. Mensen met een duidelijke visie en een concept wat ze graag zouden willen uitwerken. “Zou dit mogelijk zijn?”

Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt om een prachtig idee werkelijkheid te laten worden. Kwalitatief uitstekende wandelschoenen die de drager al het nodige comfort bieden tijdens lange wandelingen, waarmee je écht gezien mag worden. In november wordt outdoormerk Bashoe gelanceerd: modieuze wandelschoenen voor dames.

Bij Van den Breekel waren we razend enthousiast over dit idee, omdat het fantastisch aansluit bij onze eigen visie. Schoenen die iedere drager bieden wat ze nodig hebben, zonder in te leveren op design. Met een perfecte pasvorm dankzij een handgemaakte schoenleest, een goede afwikkeling tijdens het lopen en de juiste grip en ondersteuning dankzij de hoogte van de sneaker, is het mogelijk om zonder degelijk gevoel de natuur in te gaan. Het merk wordt gelanceerd met één model in drie kleurstellingen.

Karin en haar dochter Kelsey kwamen Van den Breekel online tegen, waarna ze besloten hun idee te pitchen bij ons in Moergestel. En dat viel in de smaak. De combinatie van het sterke idee en onze expertise heeft gezorgd voor een prachtig eindresultaat. Een goed uitgedacht design die de drager op alle fronten biedt waar diegene naar verlangt. Wat begint bij het lanceren van één model, kan uitgroeien tot een brede distributie.

Wij kunnen niet wachten!

Heeft u ook een prachtig idee voor een schoenenlijn die u wilt opzetten? Bij Van den Breekel zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van diverse schoenenlijnen. Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak, we horen graag meer over uw plannen!