Grip in de winter dankzij onze speciale loopzolen op snowboots en anti-slip schoenen!

In de wintermaanden is het essentieel om de juiste schoenen te dragen, vooral wanneer de straten bedekt zijn met sneeuw en ijs, er volop op wintersport wordt gegaan en er veel tijd doorgebracht wordt in de kou. Van den Breekel biedt de mogelijkheid om speciale loopzolen te ontwikkelen die dragers maximale grip bieden, zelfs op de meest ijzige ondergronden (tijdens het wandelen en shoppen bijvoorbeeld, maar óók tijdens de après ski!). Wilt u een unieke, stijlvolle en effectieve schoenenlijn snowboots of anti-slip schoenen laten ontwerpen en produceren? Dan zijn wij de professionals die u zoekt.

Geavanceerde materialen voor ultieme grip

Bij Van den Breekel ontwikkelen we niet alleen schoenen die stijlvol zijn, maar die ook de beste prestaties leveren. Wij houden de kwaliteit en duurzaamheid van de geproduceerde schoenen nauwlettend in de gaten en zorgen er dankzij onze uiteenlopende expertise voor dat u een schoenenlijn op de markt kunt brengen die volledig voldoet aan de wensen van de doelgroep. Ons laatste wapen tegen gladheid is ons nieuw ontwikkeld materiaal voor (rubberen) loopzolen, dat is ontworpen om de ultieme grip te bieden, zelfs op de meest glibberige oppervlakken. Dit speciale compound is zowel slijtvast als stroef en biedt uw schoenenlijn echte “usp’s”!

Anti-slip schoenen voor veiligheid

Onze anti-slip zolen zijn speciaal vervaardigd met het oog op winterse gladheid. De loopzolen zijn ontworpen met een unieke samenstelling van materialen die de grip verhogen en het slippen op gladde ondergronden minimaliseren. Of u nu een wandeling maakt door de stad of door besneeuwde paden trekt, onze anti-slip zolen zorgen voor veilige en stabiele stappen. Zo kunt u vertrouwen op de kwaliteit van uw schoenenlijn en uw doelgroep een belofte maken die u kunt nakomen.

Snowboots: stijlvol en functioneel

Bij Van den Breekel gaat functionaliteit niet ten koste van stijl. Aan de hand van de wensen van de klant, ontwerpen en ontwikkelen wij stijlvolle anti-slip schoenen waar dagelijks op gelopen kan worden. Heeft u al een ontwerp in gedachte? Dan zorgen wij dat deze optimaal worden vormgegeven en met de beste materialen worden gerealiseerd. Bent u benieuwd naar de voordelen van het laten ontwikkelen van stijlvolle snowboots bij Van den Breekel?

  1. Betrouwbare grip: Onze speciale loopzolen bieden een betrouwbare grip, zelfs op ijzige ondergronden.
  2. Stijlvol design: We geloven dat functionaliteit niet ten koste mag gaan van stijl. Onze schoenen zijn ontworpen met oog voor detail en trendy ontwerpen.
  3. Duurzaamheid: Gemaakt met hoogwaardige materialen, zijn onze schoenen duurzaam en bestand tegen de uitdagingen van winterse omstandigheden.
  4. Warmte-isolerend: Door gebruik te maken van natuurlijke materialen zoals lamsvel of het gebruik van gelaagd technisch textiel, zorgen we ervoor dat de schoenen warmte vasthouden.

Anti-slip schoenen ontwikkelen bij Van den Breekel

Wilt u graag een schoenenlijn ontwikkelen voor in de winter en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking. Wij ontfermen ons graag over het gehele proces: van het eerste ontwerp, tot prototype, productie en logistiek. Vertel ons al uw wensen en ideeën, dan adviseren wij u graag!