Gemak en comfort: ontwikkel laarzen voor brede en smalle kuiten

U ziet prachtige laarzen in de etalage staan, precies het model waar u al tijden naar op zoek bent. Een beetje zenuwachtig vraagt u of u ze kunt passen in uw eigen maat, want u weet: vaak past de schoen wel, maar de laars net niet. En inderdaad… ook deze keer moet de prachtige laars in de winkel blijven staan omdat de laars niet de juiste omvang heeft voor uw kuiten. Een erg herkenbaar en veel voorkomend probleem.

Uw eigen laarzencollectie, passend voor iedereen

Het is ook eigenlijk te gek voor woorden dat de schoen meerdere maten heeft maar de laars niet. Voor de omvang wordt vaak 1 standaard maat gekozen waarvan verwacht wordt dat de meeste mensen die wel passen. Voor menig vrouw is dit echter niet zo. Wilt u laarzen ontwikkelen die perfect passen bij iedereen?

We merken al tijden dat er veel vraag is naar een oplossing voor dit probleem. En die oplossing kunnen wij bieden. Stijlvolle laarzen van prachtige materialen met verschillende kuitmaten. Zo kan iedereen weglopen met uw speciaal ontwikkelde laarzen. Laarzen voor brede en smalle kuiten kunnen we bij Van den Breekel realiseren. Wij maken de leesten van schoenen en laarzen zelf, waardoor we de ultieme pasvorm kunnen creëren. Zo staan de laarzen niet alleen super, maar is het draagcomfort ook nog eens ontzettend hoog.

Laarzen laten ontwerpen door professionals

Heerlijk zittende, stijlvolle laarzen voor elke vrouw, dus. Samen met u willen we daar graag voor aan de tekentafel gaan zitten. Heeft u een prachtige lijn ontworpen waarvoor u een ontwikkelaar zoekt die de juiste pasvormen aan kan brengen? Of zoekt u een producent die werkt met de beste materialen voor een fantastisch eindresultaat? Hoeveel u van het gehele proces ook bij ons onder wilt brengen, wij nemen het graag van begin tot eind uit handen. Vanaf het eerste ontwerp, tot de prototypes en de oplevering van de schoenenlijn: wij zorgen dat uw nieuwe schoenenlijn helemaal wordt ontworpen aan de hand van uw wensen.

Uw laarzencollectie met Van den Breekel realiseren?

De perfecte pasvorm, duurzame materialen, eerlijke productie en inspirerende ontwerpen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Aan de hand van uw wensen realiseren wij de schoenenlijn die u voor ogen had. We horen graag uitgebreid uw ideeën voor een laarzencollectie die iedereen past!