Een professionele hockeyschoenenlijn laten produceren met een perfecte leest?

Van den Breekel is uw partner in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van diverse sportschoenen. Bij Van den Breekel staat innovatie, duurzaamheid en kwaliteit centraal tijdens het ontwikkelen van een professionele hockeyschoenenlijn. Ons streven naar perfectie begint met het ontwerp van schoenleesten die zorgvuldig zijn ontwikkeld en verfijnd met de specifieke behoeften van hockeyspelers in gedachten. In deze blog gaan we dieper in op ons proces van leestontwikkeling, materialen en de kwaliteit van onze ontworpen hockeyschoenenlijnen.

Maatwerk voor perfectie met onze zelfontworpen schoenleesten

Écht maatwerk begint bij de basis van de schoen: de leest. Onze schoenleesten worden in-house ontworpen en geperfectioneerd met expertise die is gebaseerd op de eisen van de hockeysport. Hiermee creëren we optimaal comfort wat bijdraagt aan een prettige ervaring op het hockeyveld.

Ontworpen voor optimaal comfort en prestatie

De kern van onze hockeyschoenenlijn is het streven naar ultiem comfort tijdens de sportprestaties. Onze schoenen zijn ontwikkeld om atleten een combinatie van stabiliteit, flexibiliteit en demping te bieden, wat essentieel is voor bewegingsvrijheid en blessurepreventie tijdens intensieve sportactiviteiten zoals hockey.

Duurzame materialen

Bij de productie van onze hockeyschoenen maken we uitsluitend gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen die voldoen aan de hoge eisen van de sport. Voor het ontwikkelen van de ultieme hockeyschoenenlijn gebruiken wij bijvoorbeeld de volgende materialen die langdurig meegaan onder uitdagende omstandigheden:

  1. Ademende mesh: Dit zorgt voor luchtcirculatie, waardoor de voeten koel blijven tijdens intensieve wedstrijden en trainingen.
  2. Versterkte zones: Duurzame slijtvaste materialen en bieden extra bescherming en ondersteuning, vooral op plaatsen die veel te verduren krijgen.
  3. Schokabsorberende dempingstechnologie: Essentieel voor het absorberen van impact en het verminderen van belasting op de voeten, enkels en gewrichten tijdens snelle en abrupte bewegingen.
  4. Loopzolen met extra veel grip: Ontworpen om maximale tractie te bieden op hockeyvelden, wat cruciaal is voor wendbaarheid en grip tijdens het spel.

Kwaliteit door innovatie

Onze voortdurende toewijding aan innovatie en onderzoek zorgt ervoor dat we blijven evolueren en streven naar het leveren van de best mogelijke hockeyschoenen aan sporters. Dit omvat het blijven verkennen van nieuwe materialen en technologieën om het comfort en de prestaties te optimaliseren. Aan de hand van uw wensen ontwerpen en produceren wij een hockeyschoenenlijn waar sporters op kunnen vertrouwen.

Laat uw hockeyschoenenlijn ontwikkelen door Van den Breekel

Wij geloven dat comfort en prestatie hand in hand gaan. Ons doel is om hockeyers te voorzien van schoenen die niet alleen voldoen, maar hen ook verder brengen. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen als het gaat om ontwerpen en produceren van een hockeyschoenenlijn? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Met zorgvuldig geselecteerde materialen en een geoptimaliseerde leest, ervaren sporters een verschil op het veld.