Ecologische schoenen

Wilt u een ecologische schoenenlijn laten ontwerpen, ontwikkelen en/of produceren voor uw onderneming of start-up? Voor een eerlijke productie met de juiste materialen kunt u bij Van den Breekel terecht! Wij produceren in samenwerking met u een eerlijke ecologische schoenencollectie met de juiste pasvorm en een aantrekkelijk design. Ontdek hier meer over wat wij voor uw unieke collectie duurzame schoenen kunnen betekenen!

Kenmerken ecologische schoenenlijnen

We zijn al een tijdje bezig met het maken van eco-vriendelijke schoenenlijnen. De vraag naar schoenencollecties gemaakt van metaalvrije, plantaardig gelooide of biologisch afbreekbare materialen groeit snel. Steeds meer schoenen op de markt worden ontwikkeld uit diervriendelijke vegan materialen zoals kunstleer, rubber of kurk.

Het productieproces speelt ook een grote rol in de milieuvriendelijkheid van schoenenlijnen. Bij ons kunt u een unieke schoenencollectie op een duurzame manier laten maken. We testen onze productiemethoden grondig op schadelijke stoffen.

Als u op zoek bent naar een modern en mooi ontwerp met vegan materialen, zijn wij er als ontwikkelaar voor unieke schoenconcepten voor u!

Ecologische schoenen

Milieuvriendelijke productie

Transparantie in productie is niet altijd vanzelfsprekend als het gaat om het produceren van schoenenlijnen. Hierdoor kan het lastig zijn om ecologische schoenen te vinden op de markt. Toch is het zeker mogelijk om het productieproces van een schoenenlijn eerlijk te laten verlopen!

Bij ons worden alle materialen en productiemethoden grondig getest op schadelijke stoffen zoals chroom VI, Azo, formaldehyde en zware metalen, waardoor onze producten volledig gifvrij blijven. Voor de productie van duurzame schoenencollecties werken we bovendien alleen samen met productiepartners en leveranciers die passen bij ons duurzame concept. Op deze manier kunnen we een milieuvriendelijke productie garanderen die bijdraagt aan het unieke concept van uw ecologische schoenenlijn.

Stijlvol en verantwoordelijk

Dat ecologische schoenenlijnen een positieve bijdrage leveren aan het milieu door het vermijden van standaardmaterialen, betekent niet dat ze niet stijlvol kunnen zijn. Integendeel, de productie van milieuvriendelijke schoenen leidt vaak tot originele en unieke concepten die zich onderscheiden van de rest. Het is dus zeker mogelijk om op een duurzame manier sneakers te maken die perfect passen in uw schoenencollectie. Een echte aanwinst voor uw onderneming of start-up!

Neem bijvoorbeeld het Franse merk Veja, dat ecologische sneakers produceert die qua stijl niet onderdoen voor conventionele sneakers.

Wij staan klaar om samen met u de uitdaging aan te gaan om een stijlvolle schoenenlijn te creëren zonder dierlijke producten. Dit geldt natuurlijk ook voor de productverpakking, die we op een milieuvriendelijke manier kunnen produceren. Op deze manier krijgt u een prachtige schoenencollectie die volledig in lijn is met ons streven naar milieuvriendelijkheid!

Ecologische schoenenlijn laten ontwikkelen

Bent u met uw onderneming op zoek naar een eerlijke en duurzame productie van een ecologische schoenenlijn, gemaakt van milieuvriendelijke materialen? Dan staan we graag voor u klaar om dit project te realiseren. Bij ons kunt u alles uitbesteden, van het ontwerp tot aan de logistiek van het eindproduct. Samen zetten we ons in voor een schoenencollectie die het milieu ten goede komt. Maak nu een afspraak om uw wensen te bespreken of neem contact met ons op voor meer informatie!