Duurzame sneakers

Wilt u als ondernemer uw assortiment uitbreiden met duurzame sneakers om te voldoen aan de steeds verder groeiende vraag naar duurzame producten? Wij voegen graag een duurzame variant toe aan uw schoenencollectie! Dankzij onze ervaring in het produceren van duurzame schoenen creëren we samen met u een fantastische duurzame sneakerlijn met een zo laag mogelijke CO2 footprint.

Duurzame productie sneakers

In deze tijd van klimaatverandering is het voor bedrijven essentieel om duurzaamheid serieus te nemen. Bij Van den Breekel hebben we ons vanaf het begin gericht op manieren waarop we hieraan kunnen bijdragen.

Dit heeft geleid tot de duurzame productie van onze schoenenlijnen, waaronder ook onze sustainable sneakers. Onze productiemethoden en materialen worden grondig getest op schadelijke stoffen zoals Azo, chroom VI, formaldehyde, zware metalen en andere verboden materialen.

Duurzame sneakers

Exclusieve ontwerpen

Duurzame productie is voor ons geen belemmering om indrukwekkende nieuwe concepten te realiseren voor uw onderneming of start-up. Onze missie is om altijd originele en unieke schoenontwerpen te ontwikkelen, ook als het om duurzame sneakerlijnen gaat. We hebben bijvoorbeeld al ecologische schoenen ontworpen van diervriendelijke (vegan) materialen en gerecyclede schoenen gemaakt van afvalproducten. Door onze eigen schoenleesten in-house te creëren en altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste trends, kunnen we de meest exclusieve ontwerpen voor duurzame sneakercollecties samenstellen.

Recyclebaar

Duurzaamheid zit niet alleen in het productieproces, maar ook in het eindproduct. Een goed voorbeeld hiervan zijn duurzame sneakers gemaakt van gerecycled materiaal. Deze schoenen worden vervaardigd uit afval dat wordt hergebruikt voor productie. Daarnaast kunnen we samen met u een sneakercollectie ontwikkelen van ecologische materialen zoals ananasleer, rubber, kurk, koffievezels, katoen of andere vegan materialen. Ook is het mogelijk om materialen te gebruiken die zijn gemaakt van oude PET-flessen. Er zijn dus veel manieren om een duurzame schoenenlijn op de markt te brengen.

Bij Van den Breekel kunt u al deze typen schoenencollecties laten ontwerpen en produceren. Of het nu gaat om het gebruik van speciaal materiaal of een volledig duurzaam productieproces, wij helpen u graag om een milieuvriendelijk eindproduct te realiseren!

Betrouwbare partners en samenwerkingen

Voor een duurzaam project gericht op stijlvolle, milieuvriendelijke schoenenlijnen met sneakers, is het cruciaal om met de juiste productiepartners te werken. Bij ons kunt u de inkoop en selectie van leveranciers uitbesteden. We hebben jarenlange ervaring met diverse leveranciers en weten precies waar we op moeten letten om tot een succesvol eindproduct te komen. Voor elk concept selecteren we de juiste productiepartners en leveranciers, afhankelijk van het product dat u met uw onderneming of start-up wilt uitbrengen.

Samenwerking met onze klanten is essentieel voor het beste resultaat. We werken altijd nauw samen en overleggen regelmatig over de voortgang van het productieproces. Wij gaan voor vertrouwen, creativiteit en innovatie, zowel in de selectie van betrouwbare leveranciers als in de samenwerking met onze klanten. We stellen gezamenlijke doelen en zorgen met heldere communicatie en precisie dat elk project een succes wordt!

Laat uw duurzame sneakercollectie produceren

Wilt u een verschil maken met uw onderneming of start-up door een duurzame sneakercollectie op de markt te introduceren? Dan helpen we u bij Van den Breekel graag met de ontwikkeling van een milieuvriendelijk eindproduct. Van ontwerp tot materiaalkeuze en van leverancier tot product, wij hebben de juiste kennis en ervaring om u te helpen bij het realiseren van een succesvolle sustainable sneakerlijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of maak direct een afspraak om te zien hoe we u verder kunnen helpen!