Juiste pasvorm

Bent u van plan om een schoenenlijn te laten ontwerpen, ontwikkelen en produceren voor uw onderneming of start-up? Het succes van uw schoenenlijn begint bij de productie van de schoenleesten, deze zijn essentieel voor het creëren van een perfect passende schoen. Het probleem van een schoen met een verkeerde pasvorm komt namelijk vaak voort uit een ongeschikte schoenleest.

De schoenleest is de absolute basis voor een perfecte pasvorm. Bij Van den Breekel draait alles om het vinden van de juiste match tussen het type schoen dat u voor ogen heeft en de perfect passende schoenleest. Wij werken zeer gedetailleerd en zijn betrokken bij het project om ervoor te zorgen dat uw ontwerp tot zijn recht komt met een pasvorm die als gegoten zit. Het ontwerpen van een schoenenlijn is een kwestie van precisie en de perfecte verhoudingen. Alleen zo bereikt u die ideale pasvorm en maat.

Het eindresultaat? Een schoenencollectie van topkwaliteit die niet alleen perfect zit, maar ook naadloos aansluit bij de wensen van uw klanten. Wij helpen u graag bij het creëren van een schoenenlijn die voldoet aan de hoogste standaarden van pasvorm en kwaliteit.