De schoenfabriek voor zomerschoenen

De zomer is begonnen! Als de temperaturen stijgen, grijpen we het liefst meteen naar onze sandalen en slippers. Veel van onze lichaamswarmte ontsnapt namelijk uit onze voeten. Heerlijk dus, luchtige schoenen. Bij het ontwikkelen van zomerschoenen is het essentieel daarom rekening te houden met de vraag: hoe blijven voeten aangenaam koel? Lees hier meer over hoe wij dat doen.

Diverse mogelijkheden

U kunt oneindig veel kanten op bij het ontwerpen van een zomerschoenenlijn. In de zomer gebruiken we het liefst verschillende schoenen voor elke gelegenheid. Voor een dagje strand pakken we bijvoorbeeld slippers voor het gemak, als we een middag de stad in gaan kiezen we voor comfortabele sandalen of espadrilles en in de avond als het iets afkoelt gaan we wellicht voor een gekleed sandaaltje of een paar lichte sneakers met goed ademende materialen. Wat voor schoenenlijn u ook voor u ziet, Van den Breekel helpt u hier graag bij. Onze kennis, ervaring en vaste partners in productie zorgen er samen voor dat uw schoenenlijn gegarandeerd aan de juiste eisen voldoet.

Wat is essentieel voor heerlijke zomerschoenen?

Bij Van den Breekel realiseren we aan de hand van uw wensen uw nieuwe schoenen- of slipper collectie. Wat had u in gedachte? Heeft u zelf al ontwerpen gemaakt of nemen wij dat voor u uit handen? Vanaf het begin denken we actief met u mee en zorgen wij dat uw wensen worden omgesmolten tot een fantastisch eindresultaat. Als het gaat om zomerschoenen leggen we de nadruk op de materialen. De gebruikte materialen moeten uitstekend kunnen ventileren. Vocht en lucht moeten goed kunnen worden doorgelaten om ervoor te zorgen dat de schoenen comfortabel blijven zitten. De gebruikte materialen moeten zacht en soepel zijn en geschikt voor blote voeten.

Zomerschoenen produceren bij Van den Breekel

Het proces begint bij de tekentafel en eindigt bij de productie en kwaliteitscontrole. Om genoeg tijd te hebben voor mogelijke trial en error is het belangrijk om op tijd te beginnen met ontwerpen. Als de prototypes en samples eenmaal zijn gerealiseerd, is het een kwestie van produceren. Zou u graag voor de komende zomer schoenen willen laten produceren? Neem dan gerust contact met ons op. Bij ons kunt u ook terecht voor een persoonlijk en professioneel advies, we denken graag actief met u mee.