De charme van een Italiaans schoendesign

Italiaanse schoenen staan bekend als één van de beste schoenen ter wereld. Design uit Italië is herkenbaar en komt in alle facetten van het dagelijks leven naar voren, niet alleen in de schoenenbranche. Italië staat bekend als een perfectionistisch, stijlvol en romantisch land waar de meest toonaangevende designs vandaan komen. Daarnaast gebruiken Italianen graag materialen van uitstekende kwaliteit voor de producten die ze maken. Het gevoel voor stijl en kwaliteit zorgt samen voor een perfecte match voor het produceren van schoenen. Van den Breekel kan u dankzij onze partners in Italië voorzien van een schoenenlijn die voorzien is van alle voordelen van Italiaanse schoenen.

De oorsprong van het hoogstaande Italiaanse schoendesign

Italië heeft een eeuwenoude traditie van handgemaakte schoenen en in het hele land werken mensen aan het maken van kwaliteitsschoenen. De ene is gespecialiseerd in nettere stijlen en de andere in modieuze sneakers; ieder heeft gebied zijn eigen specialisatie. Doordat dit zo diepgeworteld in de cultuur zit, beschikken veel Italianen over een brede kennis op het gebied van schoenen maken. De uitgebreide kennis van materialen en vooral het secuur afwerken van de schoenen zorgt voor een stijlvol design.

Uitzonderlijk verfijnde werkwijze

Doordat de meeste schoenen zijn gemaakt van topkwaliteit Italiaans leer, staan ze vooral bekend om hun mooie uitstraling. Wij zorgen ervoor dat de vaak verfijnde vorm perfect gepaard gaat met de essentiële afmetingen die een goede schoen nodig heeft. Doordat wij de schoenleesten zelf ontwikkelen bent u verzekerd van de beste pasvorm voor in uw schoenencollectie. Daarnaast is het afwerkingsniveau van onze Italiaanse schoenenproducenten hoogstaand; sommige soorten afwerkingen vereisen verschillende manieren van patineren en verven voordat ze door mogen naar de eindcontrole, en dus uiteindelijk naar de klant. Dat allemaal voor het beste eindresultaat.

Wij werken samen met de beste schoenproducenten

Vele belangrijke innovaties in de schoenenbranche zijn gemaakt door Italianen. Dankzij de lokale toegang tot de beste grondstoffen was het mogelijk om nieuwe ontwerpen en ideeën te ontwikkelen aan de hand van deze fijne materialen. Bij Van den Breekel hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen, vormgeven en produceren van schoenen van hoogstaande kwaliteit. Wij werken samen met de besten en maken schoenleesten geheel zelf met de hand om een optimale pasvorm te kunnen garanderen. We blijven samen met onze Italiaanse partners altijd op zoek naar de beste materialen om zo prachtige, duurzame en kwalitatief uitstekende schoenenlijnen op te zetten.

Klop voor Italiaanse kwaliteit aan bij Van den Breekel

Wilt u graag een schoenenlijn opzetten met Italiaanse allure en kwaliteit, maar met alle voordelen van een Nederlandse partner? Van den Breekel heeft jarenlange ervaring in het produceren van schoenen met de mooiste materialen en de beste werkwijze. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen en waarom wij de keuze zijn voor u. Werk samen met ons aan uw stijlvolle, comfortabele en duurzame schoenenlijn.