Creëer uw eigen luxury schoenen brand

Steeds meer van onze klanten kiezen voor duurzame producten van een hogere kwaliteit. Niet zo gek ook, een kwalitatief goed product gaat immers langer mee dankzij de juiste materialen en een uitstekende productie. Bent u geïnteresseerd in het opzetten van een eigen luxury schoenen brand? Uiteraard helpen wij u hier mee. Van den Breekel adviseert u uitgebreid over de beste keuzes voor uw schoenenmerk. We vertellen u hier meer over onze werkzaamheden.

Luxury brands: een opkomend fenomeen

Jonge merken bewijzen steeds sneller dat ze succesvol kunnen zijn. De combinatie van topkwaliteit, de juiste marketingstrategie, influencers en after sales zorgt ervoor dat steeds meer van onze klanten ervoor kiezen om producten te ontwikkelen voor het hogere segment. Hoewel luxury brands natuurlijk een ding van alle tijden is, is het merkbaar dat er een verschuiving is qua populariteit. Duurdere producten met een hoge kwaliteit worden steeds vaker door uiteenlopende doelgroepen verkozen boven de goedkopere variant die minder lang meegaat. Dit geldt ook voor de schoenenbranche.

Wat zien we hiervan terug in de schoenenbranche?

Als we kijken naar sneakers, vinden consumenten het helemaal niet raar om hier meer geld aan uit te geven. Van den Breekel werkt samen met productiepartners welke het ambacht goed verstaan en daardoor materialen en producten van topkwaliteit kunnen leveren. Deze verschuiving in het koopgedrag van de consument komt deels voort uit de vraag naar duurzame producten.

Door het kopen van schoenen die langer meegaan, steken we een stokje voor een weggooimaatschappij. Eerlijke materialen worden gebruikt, schoenen worden gemaakt van gerecyclede materialen en de productie en verscheping van de schoenen wordt zo energiezuinig mogelijk ingericht. Dankzij onze slimme designs, de juiste materialen en een hoogwaardige productie kunt u luxe schoenen op de markt brengen waar uw klanten nog lang mee weg kunnen lopen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Van den Breekel helpt u graag met het realiseren van uw wens. Wij kunnen u vanaf de tekentafel tot aan het eindproduct ontzorgen. Samen denken we na over hoe we uw visie het beste kunnen vertalen in een luxury schoenen brand. Ook kunt u bij ons terecht voor het creëren van een prototype, het maken van unieke schoenleesten of alleen het produceren van de schoenenlijn. Speel in op het gat in de markt en geef uzelf een prominente plek in de schoenenwereld.

Zet uw schoenenmerk op met Van den Breekel

Denkt u na over het opzetten van een luxury schoenen brand? Of heeft u al flink wat stappen gezet en bent u op zoek naar een producent die past bij de visie van uw merk? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We bespreken graag uitgebreid uw wensen en vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen doen, zodat u met uw nieuwe schoenenlijn de markt kunt bestormen.