Cowboyboots: een klassieker in een nieuw jasje

In de schoenenbranche zien we altijd dat oude trends een comeback maken. Diverse klassiekers worden van tijd tot tijd weer gezien als de nieuwste trends. Nu is het tijd voor de cowboyboots om een comeback te maken. En Van den Breekel produceert ze! Cowboyboots voor dames komen in diverse soorten en maten. Wij kunnen in ontwerp en productie eindeloos variëren in pasvorm, kleuren, materialen en design. Wilt u graag inspelen op de laatste trends en bent u op zoek naar een schoenproducent die uw moderne schoenencollectie realiseert? Wij ontzorgen u graag door het uit handen nemen van heel het proces.

Het ontstaan van de populaire cowboyboot

Cowboyboots hebben een lange geschiedenis en zijn vele malen weer naar de voorgrond getreden in het beeld van schoenenmode. De schoen werd voor het eerst gezien in de zestiende eeuw waar ze gedragen werden door cowboys die uren comfortabel op hun paard moesten vertoeven. Doordat ze dus vooral werden gedragen door ruiters, hebben de laarzen het ontwerp wat we nu maar al te goed kennen: een laars met afgeronde hiel en afgeschuinde hak. Toen ontzettend praktisch, nu vooral visueel aantrekkelijk. Dankzij het kunnen vormgeven van de perfecte pasvorm en moderne productiemethoden worden ze nu veel gebruiksvriendelijker gemaakt en zo ontworpen dat we er uren prettig op kunnen lopen.

Een aanvulling voor elke outfit

Cowboyboots zijn niet voor niks weer helemaal terug. Deze langdurige trend is opgepikt door diverse doelgroepen, waardoor er veel vraag is naar dit model schoen. Cowboyboots maken trendy outfits helemaal af. De laarzen geven ieders outfit een echte boost en kunnen gecombineerd worden met zowel jeans, als rokjes en jurken. Dankzij deze schoen krijgt elke outfit een stoere touch, waar ze hun succes ook echt aan te danken hebben.

Cowboyboots volledig naar uw wens

Het opzetten van een schoenencollectie met cowboyboots is dankzij de grote vraag in de branche een uitstekend idee. Bij Van den Breekel ontwerpen we handmatig schoenleesten waardoor de schoenen een uiterst comfortabele pasvorm krijgen en gaan we te werk met duurzame materialen. Dankzij al onze kwaliteitscontroles bent u verzekerd van een schoenenlijn van de beste materialen zonder schadelijke stoffen en met de optimale productiemethode. Onze specialisatie is erg divers: voor het eerste ontwerp, tot aan het prototype en de uiteindelijke productie kunt u allemaal bij ons terecht. Uw wensen en visie staan centraal, waardoor u de schoenencollectie krijgt waar u van droomde.

Uw eigen schoenencollectie met Van den Breekel

Zou u meer willen weten over het opzetten van een collectie cowboyboots? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor u. Van den Breekel wordt graag uw partner in het opzetten van een trendy schoenenlijn met vooraanstaande methoden en materialen. Laat uw klanten nog jarenlang heerlijk lopen op schoenen met uw naam erop!