Comfortschoenen

Wilt u graag comfortschoenen laten produceren voor uw eigen schoenencollectie of om een nieuw product op de markt te brengen? Bij Van den Breekel ontwikkelen en produceren we al jaren de meest uiteenlopende schoenen, waaronder vele collecties comfortschoenen. We creëren dan ook graag een comfortabele én stijlvolle schoen voor uw eigen collectie.

Originele comfortschoenen ontwikkelen

Na ervaring te hebben opgedaan bij diverse schoenbedrijven in binnen- en buitenland zijn we in 2003 gestart met de eigen productie onder Van den Breekel Schoenen. Dit had alles te maken met de toenemende vraag naar exclusieve comfortschoenen. Wij zijn namelijk van mening dat iedere schoen de juiste uitstraling moet hebben, ook een comfortschoen. Een goed uitziende schoen is voor ons namelijk de standaard, ongeacht het type schoen. Wij zijn daarom constant op zoek naar nieuwe concepten. We ontwerpen onze schoenen zelf en proberen hierbij altijd een origineel idee op de markt te brengen. Naast ontwerpen kunnen we de verschillende type schoenen ook zelf maken, waardoor u het hele proces bij ons neer kunt leggen. Met onze ervaring en passie voor het vak bent u verzekerd van een unieke toevoeging aan uw aanbod comfortschoenen. Ook duurzame varianten, zoals sustainable sneakers, ecologische schoenen of gerecyclede schoenen behoren tot de mogelijkheden.

Comfortschoenen

Schoenleestproductie

Een van de belangrijkste onderdelen van iedere comfortabele schoen is de schoenleest. Dit geldt in het bijzonder voor de comfortschoen, waarbij de pasvorm cruciaal is. Zonder een goede leest kan de schoen namelijk nog zo mooi ontworpen zijn en er fantastisch uitzien, uiteindelijk zal de schoen niet goed passen. Bij comfortschoenen besteden we hier extra aandacht aan om te zorgen dat de schoenen passen voor smalle of juist brede voeten, waarbij het produceren van de juiste wijdtematen essentieel is. Wij hebben onze eigen leestafdeling waar we onze eigen schoenleest kunnen ontwikkelen. Van smalle tot extra brede leest, op onze eigen ontwikkelingsafdeling hebben we de afgelopen jaren een grote collectie aan schoenleesten opgebouwd. Door onze partners in binnen- en buitenland kunnen we bovendien de productie van de leesten snel in werking stellen. Zo verzekeren we u van een goede comfortschoen, die begint bij de perfecte leest.

Schoenmonsters laten maken

Als het ontwerp van de comfortschoen naar wens is kunt u de schoen uiteraard bij ons laten maken. Om te zorgen dat ook het op de markt brengen van de schoenen een succes wordt kunnen we de schoenen eventueel produceren in onze eigen productiefaciliteit in Nederland. Samen zorgen we voor de juiste samples en krijgt u een mooi voorbeeld van het eindresultaat dat u kunt laten zien aan uw toekomstige klanten, op beurzen en op uw webshop of website. We begeleiden u in het complete proces van de schoenontwikkeling, zodat we het optimale eindresultaat kunnen behalen.

Uw eigen comfortschoenen

Wilt u graag uw eigen comfortschoenen op de markt brengen en hiervoor een uniek product laten ontwikkelen met zowel de juiste pasvorm als uitstraling? Dan kunt u altijd de passie en het vakmanschap van Van den Breekel inschakelen. Wij denken met u mee, adviseren over de mogelijkheden en kunnen van ontwerp tot eindproduct alles voor u uit handen nemen. Uiteraard in samenspraak en gebaseerd op uw wensen. Maak direct een afspraak om uw ideeën te bespreken of neem contact op voor meer informatie.