Comfortschoenen

Wilt u met uw onderneming of start-up graag comfortschoenen laten produceren voor een nieuwe schoenencollectie? Bij Van den Breekel ontwikkelen en produceren we al jaren de meest uiteenlopende schoenen, waaronder vele collecties comfortschoenen. We creëren dan ook graag een comfortabele én stijlvolle schoen voor uw nieuwe schoenencollectie!

Originele collectie comfortschoenen ontwikkelen

Na ervaring te hebben opgedaan bij diverse schoenbedrijven in binnen- en buitenland, zijn we in 2003 gestart met onze eigen productie onder Van den Breekel Schoenen. Dit kwam voort uit de groeiende vraag naar exclusieve comfortschoenen door ondernemingen en start-ups. Wij vinden dat elke schoen, ook een comfortschoen, er goed uit moet zien. Een stijlvolle schoenenlijn is voor ons de standaard, ongeacht het type.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe concepten en ontwerpen onze schoenen zelf, met als doel originele ideeën op de markt te brengen. Naast het ontwerpen kunnen we ook de verschillende soorten schoenen zelf maken, waardoor u het hele proces aan ons kunt toevertrouwen. Met onze ervaring en passie voor het vak, bent u verzekerd van een unieke toevoeging aan uw collectie comfortschoenen. Ook duurzame opties, zoals sustainable sneakers, ecologische schoenen en gerecyclede schoenen, behoren natuurlijk tot de mogelijkheden.

Comfortschoenen

Schoenleestproductie

Eén van de belangrijkste onderdelen van elke comfortabele schoenenlijn is de schoenleest. Dit geldt vooral voor comfortschoenen, waar de pasvorm van essentieel belang is. Zonder een goede leest, hoe mooi en stijlvol de schoen ook ontworpen is, zal deze uiteindelijk niet goed passen. Bij comfortschoenen besteden we extra aandacht aan het zorgen voor een perfecte pasvorm, of het nu gaat om smalle of brede voeten. Het produceren van de juiste wijdtematen is daarbij essentieel.

We hebben een eigen afdeling waar we onze schoenleesten ontwikkelen. Door de jaren heen hebben we een uitgebreide collectie leesten opgebouwd, variërend van smal tot extra breed. Dankzij onze partners in binnen- en buitenland kunnen we snel aan de slag met de productie van deze leesten. Zo kunnen we u verzekeren van een comfortabele schoenencollectie die begint met de perfecte leest.

Schoenmonsters laten maken

Als het ontwerp van de comfortschoen naar wens is, kunnen we de schoenenlijn natuurlijk voor uw onderneming of start-up produceren. Om ervoor te zorgen dat ook de lancering van de collectie een succes wordt, kunnen we ze eventueel produceren in onze eigen fabriek in Nederland. Samen zorgen we voor de juiste samples, zodat u een prachtig voorbeeld heeft van het eindresultaat om te laten zien aan uw toekomstige klanten, op beurzen en op uw website of webshop. We begeleiden u door het hele proces van schoenontwikkeling, zodat we het beste eindresultaat kunnen bereiken!

Uw eigen collectie comfortschoenen

Wilt u een collectie comfortschoenen op de markt brengen en een uniek product ontwikkelen dat zowel de juiste pasvorm als uitstraling heeft? Dan kunt u rekenen op de passie en vakmanschap van Van den Breekel. We denken met u mee, adviseren over de mogelijkheden en kunnen alles voor u regelen, van ontwerp tot eindproduct. Natuurlijk gebeurt dit in nauwe samenwerking en volgens uw wensen. Maak meteen een afspraak om uw ideeën te bespreken of neem contact met ons op voor meer informatie.