comfortschoenen

Specialist in comfortschoenen

23 juni 2022

Bij Van den Breekel zorgen we ervoor dat we uw wensen altijd kunnen waarmaken. Onze kennis en ervaring in het vak geeft ons de mogelijkheid om verder te kijken dan alleen de vormgeving van een schoenenlijn. Door het zelf maken van speciale leesten, het ontwerpen en produceren van anatomische voetbedden en het gebruiken van exclusieve materialen, ontwikkelen wij comfortschoenen van hoge kwaliteit. We hebben recentelijk een comfortschoenen concept neergezet voor een van onze klanten, daar vertellen we u hier meer over.

LEES VERDER
zomerschoenen

De schoenfabriek voor zomerschoenen

9 juni 2022

De zomer is begonnen! Als de temperaturen stijgen, grijpen we het liefst meteen naar onze sandalen en slippers. Veel van onze lichaamswarmte ontsnapt namelijk uit onze voeten. Heerlijk dus, luchtige schoenen. Bij het ontwikkelen van zomerschoenen is het essentieel daarom rekening te houden met de vraag: hoe blijven voeten aangenaam koel? Lees hier meer over hoe wij dat doen.

LEES VERDER
schoenen ontwerpen nederland

Wie kan er schoenen ontwerpen in Nederland?

19 mei 2022

Wij zetten ons in voor de ontwikkeling van originele en vooruitstrevende schoenconcepten. We worden enthousiast van creatieve verzoeken werken deze van begin tot eind in de puntjes uit. Het begin van een schoenenlijn is het ontwerp. De eerste schets groeit uit tot een ware bouw instructie voor het prototype en de uiteindelijke samples. Met deze samples kunt u de schoenenlijn laten produceren. Dus stel: u heeft een goed idee, maar niet de kennis of ervaring om dit uit te werken tot een feilloos ontwerp. Dan kunt u terecht bij Van den Breekel.

LEES VERDER
productie schoenen

De productie bij Van den Breekel: hoe gaat dat in zijn werk?

5 mei 2022

Na het produceren van het prototype en de samples begint de volgende stap van het proces: de productie. Misschien denkt u dat het nu pas begint, maar eigenlijk is het meeste werk al achter de rug. Als eenmaal alles duidelijk is, is het een kwestie van alles voorbereiden voor de seriematige productie. De geschikte materialen, de perfecte leest en de mooiste patronen zijn al gekozen. Wat gebeurt er daarna?

LEES VERDER
schoenen produceren nederland

Sneakers laten produceren in Nederland

21 april 2022

Het produceren van sneakers kan het beste dichtbij huis gebeuren. Vaak wordt ervoor gekozen om het productieproces uit te besteden aan bedrijven in lagelonenlanden. De voornaamste reden hiervoor is dat de productiekosten daar relatief laag liggen. Toch zien we een verandering in het keuzegedrag van schoenontwerpers: er wordt steeds vaker gekozen voor een productie in eigen land. Terecht, vinden wij.

LEES VERDER
prototype schoenenlijn

Prototypes: het begin van een schoenenlijn

7 april 2022

Het realiseren van een prototype begint bij het kiezen van de beste materialen. De wensen van de klant worden hierbij als leidraad genomen. Hierbij letten we natuurlijk goed op de kwaliteit van de verschillende materialen die gebruikt worden. Na het verzamelen van geschikte materialen voor de schoenen worden de materialen gesneden aan de hand van de patronen om het juiste design te creëren. Hierna wordt de loopzool aan de bovenkant van de schoen gemonteerd. De loopzolen worden met de leest verbonden door middel van stiksels of lijm. En dan is het zo ver: de schoen is geproduceerd!

LEES VERDER
outdoor schoenen

Outdoor schoenen laten ontwerpen?

24 maart 2022

Er is een brede kennis en lange ervaring nodig om de perfecte outdoor schoenenlijn te ontwerpen. De keuzes qua materialen, constructie en pasvorm moeten zorgvuldig worden gemaakt en volledig worden aangepast aan het terrein waar de wandelaar zich zal bevinden. Bij Van den Breekel beschikken we over die kennis en worden we enthousiast van het creëren van een outdoor schoenenlijn van hoogstaande kwaliteit. We maken gebruik van de beste materialen om een prachtige lijn op te zetten.

LEES VERDER
schoenleest ontwerpen

Het ontwerpen van een schoenleest

10 maart 2022

Zonder een goede leest kunt u nog zo’n mooie schoen ontwerpen en maken, maar als de vorm en waardes niet kloppen dan heeft u er niks aan. Bij het ontwerpen van een goede schoenleest is het daarom essentieel om dit met grote zorg en aandacht te doen. Bij Van den Breekel ontwerpen we onze eigen schoenleesten en weten we precies wat hierbij komt kijken.

LEES VERDER
schoenencollectie

Schoenencollectie laten maken

24 februari 2022

Bij Van den Breekel worden we enthousiast van creatieve en innovatieve ideeën. We zetten ons dan ook graag in om uw droom werkelijkheid te maken. Het produceren van een mooie schoenencollectie is wat wij het liefste doen. Bent u op zoek naar een producent voor uw nieuwe schoenenlijn? Van sneakers tot pumps tot comfortabele modieuze wandelschoenen, Van den Breekel helpt u graag met het ontwerpen en produceren van de schoenen. Wij zorgen ervoor dat het productieproces optimaal verloopt.

LEES VERDER
schoenenmerk beginnen

Hoe begin ik mijn eigen schoenenmerk?

10 februari 2022

Bij Van den Breekel worden we enthousiast van creatieve ideeën en maken we graag samen een plan van aanpak voor uw nieuwe collectie, inspelend op de laatste trends en ontwikkelingen. Neem gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden voor de productie van uw nieuwe collectie kunnen bespreken.

LEES VERDER