handgemaakte schoenleesten

Onze handgemaakte schoenleesten

25 mei 2023

Van den Breekel is een schoenproducent die u vanaf het begin tot eind volledig kan ontzorgen in het traject richting de productie van uw schoenenlijn. Wij vinden het essentieel dat u als klant exact de schoenenlijn kunt lanceren die u in gedachte heeft. Hierdoor volgen wij uw wensen in stijl en design en vullen wij…

LEES VERDER
ademende sneakers

Ademende sneakers voor in de zomer produceren?

11 mei 2023

In de zomer willen we kunnen lopen op schoenen die onze voeten goed ondersteunen en waar we lekkere wandelingen mee kunnen maken zonder dat onze voeten oververhitten. Een luchtige sneaker, gemaakt van stoffen die uitstekend ademen en de voeten koel houden dankzij goede ventilatie zijn onmisbaar in ieders schoenencollectie. Wilt u een stijlvolle sneakercollectie voor…

LEES VERDER
schoenenlijn barefoot

Een schoenenlijn beginnen voor barefoot wandelen en running

20 april 2023

Barefoot wandelen en running is iets wat we steeds vaker zien. Hoewel de naam van deze vorm van sport anders doet vermoeden, is het essentieel om de juiste schoenen te dragen tijdens het uitoefenen van deze sport. Het ontwikkelen van deze barefoot schoenen vergt specifieke vakkennis buiten het creëren van ‘doorgaande’ schoenen. Bij Van den Breekel beschikken we over die kennis. U kunt dan ook bij ons terecht voor het beginnen van een barefoot schoenenlijn die de dragers precies de steun en het comfort bieden die ze nodig hebben om deze sport met plezier uit te kunnen oefenen.

LEES VERDER
laarzen brede en smalle kuiten

Gemak en comfort: ontwikkel laarzen voor brede en smalle kuiten

6 april 2023

U ziet prachtige laarzen in de etalage staan, precies het model waar u al tijden naar op zoek bent. Een beetje zenuwachtig vraagt u of u ze kunt passen in uw eigen maat, want u weet: vaak past de schoen wel, maar de laars net niet. En inderdaad… ook deze keer moet de prachtige laars in de winkel blijven staan omdat de laars niet de juiste omvang heeft voor uw kuiten. Een erg herkenbaar en veel voorkomend probleem.

LEES VERDER
Kinderschoenenlijn beginnen

Betaalbare kinderschoenen met een perfecte pasvorm en eerlijke materialen

23 maart 2023

Als ondernemer met een eigen schoenenmerk kunt u alle kanten op. U kunt een schoenenmerk ontwikkelen met schoenenlijnen die ieder dezelfde doelgroep hebben, of juist gaan voor schoenenlijnen die zich richten op verschillende leeftijden, het andere geslacht of het uitoefenen van verschillende activiteiten. Het is aan u om een product te ontwikkelen die onmisbaar is voor uw doelgroep. Wilt u graag betaalbare kinderschoenen met een perfecte pasvorm en eerlijke materialen zonder schadelijke stoffen ontwerpen, ontwikkelen en laten produceren? Bij Van den Breekel doen we dit graag voor u.

LEES VERDER
eigen schoenenmerk

Een eigen schoenenmerk beginnen?

9 maart 2023

Als u als (beginnend) ondernemer een eigen schoenenmerk op wilt starten kunnen wij dat bij Van den Breekel alleen maar toejuichen. In de schoenenwereld zijn er ontzettend veel dingen aan het veranderen waardoor u uitstekend in kunt stappen bij één van de vele nieuwe trends. Bij het opzetten van een schoenenmerk zijn er wel een aantal cruciale dingen waar u aan moet denken. Om van uw schoenenmerk een succes te maken is het belangrijk om onderstaande stappen in uw proces te betrekken:

LEES VERDER
cowboy boots

Cowboyboots: een klassieker in een nieuw jasje

23 februari 2023

In de schoenenbranche zien we altijd dat oude trends een comeback maken. Diverse klassiekers worden van tijd tot tijd weer gezien als de nieuwste trends. Nu is het tijd voor de cowboyboots om een comeback te maken. En Van den Breekel produceert ze! Cowboyboots voor dames komen in diverse soorten en maten. Wij kunnen in ontwerp en productie eindeloos variëren in pasvorm, kleuren, materialen en design. Wilt u graag inspelen op de laatste trends en bent u op zoek naar een schoenproducent die uw moderne schoenencollectie realiseert? Wij ontzorgen u graag door het uit handen nemen van heel het proces.

LEES VERDER
schoenencollectie

Uw eigen kledinglijn combineren met een bijpassende schoenencollectie?

9 februari 2023

Heeft u een eigen kledinglijn en zou u die graag combineren met een bijpassende schoenencollectie? Dan is het essentieel dat u een partner in de arm neemt die heel het proces kan overnemen. Bij Van den Breekel denken we actief mee met onze klanten en is er ruimte voor creativiteit en innovativiteit. Uw kledinglijn is zorgvuldig tot stand gekomen en ontstaan uit een inspirerend concept: wij zorgen voor een schoenenlijn die hier perfect op aansluit. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

LEES VERDER
sneaker nieuwste technologie

Wij ontwikkelen sneakers met de laatste technologie!

19 januari 2023

De wereld van sneakerproductie beweegt erg snel. De laatste technologieën worden al snel voorbij gerend door nieuwe technieken en trends waardoor het essentieel is om bij te blijven en mee te bewegen met de stroming. Wanneer een vooraanstaand sneakermerk een nieuwe technologie op de markt brengt, is dit vaak meteen een groot succes. Nieuwe technieken hebben niet alleen invloed op het comfort van de sneakers, maar doen ook veel voor het imago en het ontwerp van de schoen. De consument kiest bewust en blijft niet achter. Blijven onderzoeken zorgt voor innovatie en dus vooruitgang in de sneakerindustrie. Wilt u graag een sneakerlijn produceren waarmee u koploper bent in de nieuwste technologieën? Dat kan met Van den Breekel als ontwerper en productiepartner.

LEES VERDER
leervervanger

Een duurzame, multi-inzetbare vervanger voor leer?

5 januari 2023

Het is geen verrassing meer dat Van den Breekel zich inzet voor het gebruiken van duurzame, ecologische of zelfs gerecyclede materialen in de schoenproductie. Een schoenenlijn die naadloos aansluit bij de huidige tijd gaat namelijk verder dan het hebben van de perfecte pasvorm en uitstekende kwaliteit. Er valt nog zo veel te ontdekken in de wereld van duurzaamheid en wij gaan graag op zoek naar de laatste technologieën en mogelijkheden. Onze volgende stap: een duurzame leervervanger.

LEES VERDER