duurzame schoenen voor jongeren

Duurzame schoenen: een goede keuze voor jongeren

25 november 2021

Duurzaamheid en milieu zijn thema’s die in deze tijd erg leven. Dit geldt nog eens extra voor jongeren, omdat hun generatie immers de toekomst in handen heeft. Veel van hen zijn continu bewust van de impact van vervuiling en CO2-uitstoot. Dit gaat hand in hand met de opkomst van steeds meer verduurzaamde producten en diensten, zoals duurzame schoenen.

LEES VERDER
sneaker produceren van afval

Sneaker produceren van afval is de toekomst

12 november 2021

Wanneer u hoort over het recyclen van afval voor de creatie van nieuwe producten, denkt u wellicht niet meteen aan sneakers. Oud, weggegooid vuil is namelijk lastig voor te stellen als basis voor een stijlvolle schoen. Toch is er in de sneakerwereld veel aandacht voor duurzaamheid en milieu.

LEES VERDER
Ecologische schoenen

Materialen en ontwikkelen van ecologische schoenen

9 september 2021

Ecologische schoenen zie je steeds vaker in schoenenwinkels liggen. Dit duurzaam geproduceerde schoeisel heeft veel voordelen voor de natuur. Niet in het minst omdat ze worden gemaakt van biologisch afbreekbare materialen en vegan materialen. Bij Van den Breekel Schoenen merken we dat er steeds meer vraag is naar deze schoenen, daarom houden we ons al een tijd bezig met de productie ervan.

LEES VERDER
Duurzame schoenen kopen

Maak uw klanten enthousiast om duurzame schoenen te kopen!

8 september 2021

Duurzaamheid is één van de belangrijkste topics van deze tijd. Hoe sparen we het milieu met creatieve, duurzame oplossingen? Het vraagt om een staaltje vernieuwend ondernemerschap. Maar niet iedere klant durft het aan, en dat merken we in de schoenenwereld ook. Want zijn duurzame schoenen niet veel duurder, of misschien wel niet zo stevig als andere schoenen? Daar klopt niks van, daarom is het goed om uw klanten bewust te maken van duurzaam geproduceerde schoenen.

LEES VERDER
schoenleest maken

Schoenleesten laten maken

29 juli 2021

De schoenleest is een van de meest belangrijke onderdelen van de schoen. Zonder leest zit er geen vorm en pasvorm in uw schoen. Daarom kunt u bij Van den Breekel Schoenen schoenleesten laten maken die precies passen bij de schoenenlijn die u wilt aanbieden. Of u nou wilt uitblinken met comfortschoenen, sportieve modellen, pumps of een bergwandelschoen; onze leestenmakers weten de perfecte leest te creëren.

LEES VERDER
Recyclebare materialen

Recyclebare schoenen

22 juli 2021

Het ontwikkelen van recyclebare schoenen zien veel producenten als een kostbaar proces. Veel van onze collega’s zijn dan ook huiverig om erin te investeren. Toch is het een operatie die zich al snel terugbetaalt en erg snel kan gaan. Bij Van den Breekel Schoenen maakten we jaren geleden al de keuze om onze schoenen zoveel mogelijk recyclebaar te produceren, met succes. Wij fabriceren onze schoenen nu op een duurzame wijze, van begin tot eind.

LEES VERDER
het produceren van duurzame schoenen

Het produceren van duurzame schoenen

24 juni 2021

Duurzame schoenen produceren is in deze tijd een must. Van den Breekel Schoenen helpt u aan de ontwikkeling van een duurzaam schoenconcept.

LEES VERDER
Schoenontwerp en ontwikkeling

Schoenontwerp en ontwikkeling

10 juni 2021

Om uw klanten de beste schoenen te bieden, zou u ze natuurlijk het liefst zelf ontwikkelen. Helaas is dat bij veel schoenfabrikanten niet mogelijk omdat ze vaak alleen hun eigen designs aanbieden. Bij Van den Breekel Schoenen ontwikkelen we het design juist samen met u. Geen optie is ons daarbij te gek: van de meest hippe tot duurzame schoenen. Van den Breekel ontwikkelt de schoen die voldoet aan al uw wensen.

LEES VERDER
Schoenontwikkelingen tegen blessures

Schoenontwikkelingen tegen blessures

27 mei 2021

Het is altijd een vervelend moment wanneer u na een wandeling, hardloopronde of gang naar de supermarkt last krijgt van uw voeten of beenspieren. Daar houdt u nog wel even last van, want blessures gaan niet zomaar weg. Maar wist u dat deze vaak te voorkomen zijn met een verbeterd schoenontwerp? Van den Breekel Schoenen doet daarom samen met bewegingswetenschappers onderzoek naar ontwikkelingen die schoenen comfortabeler maken.

LEES VERDER
Schoenencollectie lanceren

Van den Breekel Schoenen lanceert uw schoenencollectie

13 mei 2021

Bij Van den Breekel Schoenen vinden we de zorgvuldige productie van schoenen erg belangrijk. Daarom ontwikkelen we voor elk seizoen nieuwe duurzame schoenencollectie in opdracht van onze klanten. In geheel eigen stijl en met een passend ontwerp voor iedere voet, presenteren wij een eigenzinnige lijn op maat. Alle schoenen uit deze collecties zijn duurzaam geproduceerd, bijvoorbeeld door de gebruikte materialen heel zorgvuldig te kiezen.

LEES VERDER