sneaker nieuwste technologie

Wij ontwikkelen sneakers met de laatste technologie!

19 januari 2023

De wereld van sneakerproductie beweegt erg snel. De laatste technologieën worden al snel voorbij gerend door nieuwe technieken en trends waardoor het essentieel is om bij te blijven en mee te bewegen met de stroming. Wanneer een vooraanstaand sneakermerk een nieuwe technologie op de markt brengt, is dit vaak meteen een groot succes. Nieuwe technieken hebben niet alleen invloed op het comfort van de sneakers, maar doen ook veel voor het imago en het ontwerp van de schoen. De consument kiest bewust en blijft niet achter. Blijven onderzoeken zorgt voor innovatie en dus vooruitgang in de sneakerindustrie. Wilt u graag een sneakerlijn produceren waarmee u koploper bent in de nieuwste technologieën? Dat kan met Van den Breekel als ontwerper en productiepartner.

LEES VERDER
leervervanger

Een duurzame, multi-inzetbare vervanger voor leer?

5 januari 2023

Het is geen verrassing meer dat Van den Breekel zich inzet voor het gebruiken van duurzame, ecologische of zelfs gerecyclede materialen in de schoenproductie. Een schoenenlijn die naadloos aansluit bij de huidige tijd gaat namelijk verder dan het hebben van de perfecte pasvorm en uitstekende kwaliteit. Er valt nog zo veel te ontdekken in de wereld van duurzaamheid en wij gaan graag op zoek naar de laatste technologieën en mogelijkheden. Onze volgende stap: een duurzame leervervanger.

LEES VERDER
productiecapaciteit schoenen

Productiecapaciteit nodig om schoenen of schachten te laten maken?

15 december 2022

Heeft u als schoenenbedrijf een betrouwbare producent nodig met een breed netwerk aan leveranciers waarmee we razendsnel kunnen schakelen? Het kan lastig zijn om de juiste schoenenproducten te vinden die u in de arm wil nemen voor een fantastisch eindproject. Staan uw samplepakketten al klaar maar krijgt u de schoenen maar niet geproduceerd? Van den Breekel werkt samen met schoenproducenten in heel Europa, en zelfs in Azië, waardoor we u de productiecapaciteit kunnen bieden die u nodig heeft.

LEES VERDER
customized sneakerlijn

Wilt u een customized sneakerlijn opzetten?

1 december 2022

Bij het lanceren van een schoenenlijn is het essentieel om de huidige trends in de gaten te houden, misschien zelfs wel te voorspellen, en daarop in te spelen. Een grote trend die wij de afgelopen jaren zien, en nog steeds ontzettend populair is, is het opzetten van een customized sneakerlijn! Het hebben van unieke sneakers is al sinds het begin van de populaire schoensoort geen geheim. Dankzij de optie om sneakers te kunnen customizen wordt dit geheel naar een nieuw level getild. We vertellen je hier meer over dit populaire fenomeen.

LEES VERDER
waterdichte schoenenlijn

Waterdichte schoenenlijn: onmisbaar in de herfst

15 november 2022

Nu het herfst is merken we dat we steeds vaker worden verrast met een spontane regenbui. Sommige van onze schoenen kunnen we dan ook beter in de kast laten staan. Want: doorweekte voeten? Liever niet. Waterdichte schoenen zijn dan ook onmisbaar in ieders najaarscollectie. Hierbij hoeft u natuurlijk niet meteen aan regenlaarzen te denken. Van den Breekel ontwerpt en produceert waterdichte sneakers, laarsjes of zelfs snowboots zodat praktische schoenen ook modieus kunnen zijn. Bent u geïnteresseerd in het opzetten van een waterdichte schoenenlijn?

LEES VERDER
schoenentrends 2023

Schoenentrends 2023: waar kun je op inspelen?

20 oktober 2022

Ookal zijn sommige schoenen tijdloos, de trends in de schoenenbranche gaan snel. Het begin van een nieuw seizoen, of een nieuw jaar, betekent de komst van nieuwe trends. Als u graag een modeschoenenlijn zou willen lanceren, is het essentieel om rekening te houden met de trends van het moment. Alleen zo kunt u inspelen op de behoeftes van de consument. Bent u op zoek naar een schoenenproducent en bent u geïnteresseerd in de schoenentrends van 2023? We vertellen u hier beknopt wat u kunt verwachten.

LEES VERDER
italiaans schoendesign

De charme van een Italiaans schoendesign

22 september 2022

Italiaanse schoenen staan bekend als één van de beste schoenen ter wereld. Design uit Italië is herkenbaar en komt in alle facetten van het dagelijks leven naar voren, niet alleen in de schoenenbranche. Italië staat bekend als een perfectionistisch, stijlvol en romantisch land waar de meest toonaangevende designs vandaan komen. Daarnaast gebruiken Italianen graag materialen van uitstekende kwaliteit voor de producten die ze maken. Het gevoel voor stijl en kwaliteit zorgt samen voor een perfecte match voor het produceren van schoenen. Van den Breekel kan u dankzij onze partners in Italië voorzien van een schoenenlijn die voorzien is van alle voordelen van Italiaanse schoenen.

LEES VERDER
luxury schoenen brand

Creëer uw eigen luxury schoenen brand

8 september 2022

Steeds meer van onze klanten kiezen voor duurzame producten van een hogere kwaliteit. Niet zo gek ook, een kwalitatief goed product gaat immers langer mee dankzij de juiste materialen en een uitstekende productie. Bent u geïnteresseerd in het opzetten van een eigen luxury schoenen brand? Uiteraard helpen wij u hier mee. Van den Breekel adviseert u uitgebreid over de beste keuzes voor uw schoenenmerk. We vertellen u hier meer over onze werkzaamheden.

LEES VERDER
veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen van hoge kwaliteit? Wij produceren ze!

25 augustus 2022

Zoekt u een betrouwbare producent voor het realiseren van uw veiligheidsschoenenlijn? Bij Van den Breekel beschikken we over de juiste kennis en ervaring om dit voor u uit handen te nemen. Wij ontwikkelen met plezier veiligheids- en werkschoenen die niet alleen volledig veilig zijn, maar er ook nog eens vlot en leuk uitzien. Veiligheidsschoenen hebben over het algemeen het imago dat ze er ouderwets en stoffig uitzien. Wij zijn van mening dat dat helemaal niet het geval hoeft te zijn. Creëer daarom samen met Van den Breekel veiligheidsschoenen die gezien mogen worden!

LEES VERDER
duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen: ook in de schoenenbranche

11 augustus 2022

Duurzaam ondernemen wordt steeds populairder. Menig ondernemers heeft in de gaten dat het verduurzamen van hun productie, werkwijze of kantoor een goede stap vooruit is. Maar wat is duurzaam ondernemen precies? En hoe kunnen wij als schoenenproducent daarop inspelen? Met duurzaam ondernemen bedoelen we dat een bedrijf er bewust van is dat ze verantwoordelijk is voor vervuiling en actie onderneemt om dit zo veel mogelijk te minimaliseren. Op welke manier doet Van den Breekel dat?

LEES VERDER