italiaans schoendesign

De charme van een Italiaans schoendesign

22 september 2022

Italiaanse schoenen staan bekend als één van de beste schoenen ter wereld. Design uit Italië is herkenbaar en komt in alle facetten van het dagelijks leven naar voren, niet alleen in de schoenenbranche. Italië staat bekend als een perfectionistisch, stijlvol en romantisch land waar de meest toonaangevende designs vandaan komen. Daarnaast gebruiken Italianen graag materialen van uitstekende kwaliteit voor de producten die ze maken. Het gevoel voor stijl en kwaliteit zorgt samen voor een perfecte match voor het produceren van schoenen. Van den Breekel kan u dankzij onze partners in Italië voorzien van een schoenenlijn die voorzien is van alle voordelen van Italiaanse schoenen.

LEES VERDER
luxury schoenen brand

Creëer uw eigen luxury schoenen brand

8 september 2022

Steeds meer van onze klanten kiezen voor duurzame producten van een hogere kwaliteit. Niet zo gek ook, een kwalitatief goed product gaat immers langer mee dankzij de juiste materialen en een uitstekende productie. Bent u geïnteresseerd in het opzetten van een eigen luxury schoenen brand? Uiteraard helpen wij u hier mee. Van den Breekel adviseert u uitgebreid over de beste keuzes voor uw schoenenmerk. We vertellen u hier meer over onze werkzaamheden.

LEES VERDER
veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen van hoge kwaliteit? Wij produceren ze!

25 augustus 2022

Zoekt u een betrouwbare producent voor het realiseren van uw veiligheidsschoenenlijn? Bij Van den Breekel beschikken we over de juiste kennis en ervaring om dit voor u uit handen te nemen. Wij ontwikkelen met plezier veiligheids- en werkschoenen die niet alleen volledig veilig zijn, maar er ook nog eens vlot en leuk uitzien. Veiligheidsschoenen hebben over het algemeen het imago dat ze er ouderwets en stoffig uitzien. Wij zijn van mening dat dat helemaal niet het geval hoeft te zijn. Creëer daarom samen met Van den Breekel veiligheidsschoenen die gezien mogen worden!

LEES VERDER
duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen: ook in de schoenenbranche

11 augustus 2022

Duurzaam ondernemen wordt steeds populairder. Menig ondernemers heeft in de gaten dat het verduurzamen van hun productie, werkwijze of kantoor een goede stap vooruit is. Maar wat is duurzaam ondernemen precies? En hoe kunnen wij als schoenenproducent daarop inspelen? Met duurzaam ondernemen bedoelen we dat een bedrijf er bewust van is dat ze verantwoordelijk is voor vervuiling en actie onderneemt om dit zo veel mogelijk te minimaliseren. Op welke manier doet Van den Breekel dat?

LEES VERDER
duurzame schoenen

Beter voor de wereld en voor u

21 juli 2022

Bij Van den Breekel zijn we continue bezig met het verbeteren van onze producten en werkwijze. Elk jaar worden er tientallen miljarden schoenen geproduceerd: de schoenindustrie is daarom een belangrijke plek om verandering door te voeren als we de wereld graag een stukje groener willen maken. Wij beseffen maar al te goed dat we hier een aandeel in hebben, daarom zijn wij altijd op zoek naar manieren om steeds duurzamere schoenen op de markt te brengen. In deze blog vertellen we u graag hoe wij dat doen.

LEES VERDER
doelgroep schoenenlijn

Ken uw doelgroep: waar moet u zijn?

7 juli 2022

Bij het ontwerpen van een schoenenlijn is het essentieel om naast de juiste materialen en leesten ook goed na te denken over de doelgroep van uw project. Voor welk doeleinde of het uitoefenen van welke activiteit zou u schoenen willen ontwikkelen? En waar in de wereld zou u deze dan graag op de markt willen brengen? Er zijn duidelijke verschillen te zien als we kijken naar welke schoenen er populair zijn in verschillende delen van de wereld.

LEES VERDER
comfortschoenen

Specialist in comfortschoenen

23 juni 2022

Bij Van den Breekel zorgen we ervoor dat we uw wensen altijd kunnen waarmaken. Onze kennis en ervaring in het vak geeft ons de mogelijkheid om verder te kijken dan alleen de vormgeving van een schoenenlijn. Door het zelf maken van speciale leesten, het ontwerpen en produceren van anatomische voetbedden en het gebruiken van exclusieve materialen, ontwikkelen wij comfortschoenen van hoge kwaliteit. We hebben recentelijk een comfortschoenen concept neergezet voor een van onze klanten, daar vertellen we u hier meer over.

LEES VERDER
zomerschoenen

De schoenfabriek voor zomerschoenen

9 juni 2022

De zomer is begonnen! Als de temperaturen stijgen, grijpen we het liefst meteen naar onze sandalen en slippers. Veel van onze lichaamswarmte ontsnapt namelijk uit onze voeten. Heerlijk dus, luchtige schoenen. Bij het ontwikkelen van zomerschoenen is het essentieel daarom rekening te houden met de vraag: hoe blijven voeten aangenaam koel? Lees hier meer over hoe wij dat doen.

LEES VERDER
schoenen ontwerpen nederland

Wie kan er schoenen ontwerpen in Nederland?

19 mei 2022

Wij zetten ons in voor de ontwikkeling van originele en vooruitstrevende schoenconcepten. We worden enthousiast van creatieve verzoeken werken deze van begin tot eind in de puntjes uit. Het begin van een schoenenlijn is het ontwerp. De eerste schets groeit uit tot een ware bouw instructie voor het prototype en de uiteindelijke samples. Met deze samples kunt u de schoenenlijn laten produceren. Dus stel: u heeft een goed idee, maar niet de kennis of ervaring om dit uit te werken tot een feilloos ontwerp. Dan kunt u terecht bij Van den Breekel.

LEES VERDER
productie schoenen

De productie bij Van den Breekel: hoe gaat dat in zijn werk?

5 mei 2022

Na het produceren van het prototype en de samples begint de volgende stap van het proces: de productie. Misschien denkt u dat het nu pas begint, maar eigenlijk is het meeste werk al achter de rug. Als eenmaal alles duidelijk is, is het een kwestie van alles voorbereiden voor de seriematige productie. De geschikte materialen, de perfecte leest en de mooiste patronen zijn al gekozen. Wat gebeurt er daarna?

LEES VERDER