Ademende sneakers voor in de zomer produceren?

In de zomer willen we kunnen lopen op schoenen die onze voeten goed ondersteunen en waar we lekkere wandelingen mee kunnen maken zonder dat onze voeten oververhitten. Een luchtige sneaker, gemaakt van stoffen die uitstekend ademen en de voeten koel houden dankzij goede ventilatie zijn onmisbaar in ieders schoenencollectie. Wilt u een stijlvolle sneakercollectie voor in de zomer opzetten samen met een ervaren schoenproducent die luistert naar uw ideeën en wensen? Bij Van den Breekel is het mogelijk om vanaf de eerste schets tot aan de productie nauw samen te werken. Jouw ideeën worden werkelijkheid dankzij onze uitgebreide vakkennis. Een optimale sneakerlijn van uitstekende kwaliteit, geheel naar jouw wens, is het eindresultaat.

De juiste kennis voor het creëren van de ideale zomersneaker

Heerlijke zomerwandelingen maken doen we op luchtige schoenen die onze voeten op de juiste manier ondersteunen. Een heerlijk voetbed en ademende stoffen, omhuld in een stijlvol jasje is de perfecte aanvulling op bijna elke outfit. In de zomer ontlopen we liever schoenen met stoffen die niet ademen om zweetvoeten te voorkomen. Voor het opzetten van een sneakerlijn die echt een succes is in de zomer, is het essentieel om de schoenen te produceren met de juiste materialen. Bij Van de Breekel werken we met de meest uiteenlopende materialen. Aan de hand van uw ideeën voor de schoendesigns, kunnen wij de ideale materialen gebruiken voor het project.

Loop heerlijk én in stijl

Alle materialen die wij gebruiken voor onze diverse leuke projecten worden uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit. Zo weten we zeker dat ze enkel de juiste stoffen bevatten en vrij zijn van zware metalen of stoffen als Azo, chroom VI, formaldehyde. Vaak wordt leer gebruikt voor zomerschoenen doordat dit mooie materiaal goed ventileert, maar tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van duurzame ademende microvezel materialen. Wilt u zich liever richten op duurzame, ecologische of zelfs gerecyclede materialen? Dan is dat uiteraard mogelijk. Wij hebben diverse materialen in elke categorie.

Houd ons ook in de gaten voor spannend nieuws over het ontwikkelen van een duurzame leervervanger. Hierbij kunt u denken aan het combineren van bestaande microvezelmaterialen met materiaal uit reststromen zoals schimmels, pulp en poeder. Een vooruitstrevend project met hoge verwachtingen. Hoe we dat precies gaan doen, hoort u binnenkort van ons. Van den Breekel produceert hoogwaardige schoenen met de nieuwste technologieën.

Sneakers met uw design

Naast de materialen krijgen de pasvorm en het design ook de volledige aandacht en zorg. U kunt zowel bij ons terecht met een reeds ontwikkeld sample-pakket, maar ook als u dit stadium nog moet doorlopen zijn wij de juiste partner voor u. Graag creëren we prachtige prototypes met persoonlijk vormgegeven schoenleesten voor een ultiem resultaat. Zo wordt de consument niet alleen verliefd op het design van uw zomersneakers, maar worden ze ook verrast door de perfecte pasvorm en ondersteuning.

Van den Breekel: uw schoenproducent

Bespreek uw wensen uitgebreid met Van den Breekel. Wij denken actief met u mee en zorgen samen dat u een fantastisch eindresultaat op de markt kunt brengen. Speel in op uw doelgroep met stijlvolle zomersneakers met goed ademende stoffen. Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. We horen graag meer over uw creatieve plannen!